MAMINA PRINCEZA PROSLAVILA 12. ROĐENDAN! Dušica Jakovljević: I budi svoja mala moja, ja ću uvek biti tu i tvoja

Čini se da se u životu popularne TV voditeljke, Dušice Jakovljević stvari konačno odvijaju baš onako kako ona želi.

Nakon što je pre nekoliko dana u medijima potvrdila vest da je uplovila u emotivnu romansu sa bivšim fudbalerom "Crvene zvezde", Milošem Čavom Dimirijevićem, obožavaoci su joj poželeli da uz njega pronađe mir i spokoj.

Činjenica je da je Dušica i pre novog emotivnog partnera imala valjane razloge da bude zahvalna životu, jer joj je podario njena dva anđela, sina Ognjena i ćerku Anđelu.

Međutim kako je vreme brzo prošlo, mamina princeza je došla u devojačke godine i proslavila svoj 12. rođendan, a voditeljka "Zadruge" joj je javno uputila emotivnu čestitku:

- Hvala ti što si mi uvek verovala. Hvala ti što mi nisi dala da padnem kad je bilo najvažnije stisnuti petlju i zube. Ti si se i tada svojim optimizmom i snagom uzdigla kao neočekivana sila koja se iznenada pojavila i rešila stvar. Nikada neću zaboraviti koliko si mi tada bila najbolji prijatelj sa tako malo godina! - napisala je voditeljka između ostalog, a čestitke za Anđelin divan dan su počele da pristižu sa svih strana.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Mila moja devojko... ili devojcice? Dosle su godine kada si nesto izmedju, dovoljno pametna i izuzetno zrela, a opet toliko mala i krhka. Ti jako dobro znas koji su to trenuci o kojima cutimo drugima i oni ce zauvek ostati u nasim zagrljajima, nase precutne ispovesti i tiho razumevanje... Isto tako, ti jako dobro znas koliko se trudim da ti stvorim lepo odrastanje pod ovim nebom, iako su se neke stvari desavale neplanirano, jer je tako sudbina htela. Hvala ti sto si mi uvek verovala. Hvala ti sto mi nisi dala da padnem kad je bilo najvaznije stisnuti petlju i zube. Ti si se i tada svojim optimizmom i snagom uzdigla kao neocekivana sila koja se iznenada pojavila i resila stvar. Nikada necu zaboraviti koliko si mi tada bila najbolji prijatelj sa tako malo godina! I znas sta mala moja, racunaj na mene u zivotu, jer ti najbolje znas da se sa mnom razumes pogledom. I budi svoja mala moja, Ja cu uvek biti tu i tvoja ❤️ #12yearsold @andjeellaa___

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана

Autor: Nadlanu.com/M.T.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još