DOBRO IH UPOZNAJTE: Jedanaest karakternih osobina čine Jarčeve posebnim osobama

Osobe rođene od 22. decembra do 20. januara u horoskopu su Jarčevi. Iako o ovom znaku kruže različite priče pre svega one koje se odnose na njihov krut karakter, dobro je znati da je ovo znak koji je odan, ambiciozan, osetljiv iako tako ne izgleda na prvi pogled.

U nastavku slede osobine zbog kojih su najposebniji u celom Zodijaku.

1. Oni su prvenstveno prijatelji, pa tek onda ljubavnici

Jarac će vam prvenstveno biti prijatelj, a tek onda ljubavnik. Jarac daje celog sebe u vezu. Nikada neće tražiti ništa za uzvrat, ali će dati sve. Dobar i velikodušan pratilac je ono što ćete dobiti ako pružite ljubav Jarcu.

2. Izgledaju dosadno sve dok ih ne upoznate

S vremena na vreme mogu biti stidljivi, konzervativni i dosadni, ali to je samo pre nego što dobiju dovoljno samopouzdanja da se otvore. Nakon što steknete njihovo poverenje, oni mogu biti veoma zabavni, spontani i duhoviti.

3. Oni su odani onima kojima veruju

Jarac očekuje da budete njihova jedna i jedina ljubav. Nikad mu nemojte dati razlog da vam ne veruje i biće vam odan partner. Nikada nećete morati da se brinete da će zalutati, osim ako to prvi ne uradite.

4. Oni to žele na svoj način

Imati ljubavnika koji ima sve pod kontrolom može zvučati vruće i seksi, ali ako vi želite da budete glavni, udaraćete glavom u glavu, a Jarac ima rogove. Ups! Mogu biti vrlo izbirljivi za sve , od vašeg okruženja do načina na koji perete posuđe.

5. Izdržljivi su ljubavnici

Posebno paze na to kako izgleda njihovo ljubavno gnezdo, ali ako ste pozvani, bićete prijatno iznenađenji. Jarac je prilično tradicionalan u svojim romantičnim navikama, ali pokušaće sve da se osećate kao u američkoj spunici kad ste u njegovoj spavaćoj sobi. Inače, Jarac nije preterano kreativan u krevetu, tako da ne očekujte ništa fancy. Ali, izdržljiv je i može vas zabavljati celu noć – tako da ćete tražiti još.

6. Jarac može biti emocionalno osetljiv

Oh, molimo te, budi oprezna sa srcem Jarca! Štaviše, taj znak može biti melanholičan. Ako ga možete nasmejati, nagradiće vas osmehom od milion dolara koji će rastopiti vaše srce.

7. Razmišljaju o vašem potencijalu kao partnera

Čak i ako niste mislili da vašu vezu podignete na viši nivo, budite uvereni da Jarac već proučava vaš potencijal. Koji je vaš dugoročni finansijski potencijal? Kakva ćete biti majka? Kako ćete izgledati kada budete stariji? Jarac je toliko praktičan da se obično usredsređuje na stvarne potrebe. Gledaju vas poput investicije.

8. Uživaju u procesu udvaranja

Praktičan buket i večera u skromnom restoranu idealna je za nepretencioznog Jarca. Međutim, on očekuje da će vaša pažnja trajati zauvek na tom nivou. Oni će biti povređeni ako zaboravite njegov rođendan ili godišnjicu, stoga držite poklone u pripravnosti! Naravno, organizirani Jarac možda je već ionako dodao svoje relevantne datume u vaš kalendar, uz odgovarajuće podsetnike.

9. Njihov mozak je njihova najveća erogena zona

Napalite ih sa mnogo razgovora o ozbiljnim temama koje stimulišu njihove umove. Jarac voli da pokaže veličinu svog mozga i budući da je praktičan, impresionirajte ga tako što ćete napraviti isto. Intelekt je toliko seksi, zar ne?

10. Lako se preplaše

Kako bi osvojili ljubav jednog Jarca, morate se ograničiti na konvenciju i izbeći šokove. Sve što je društveno neprihvatljivo je izvan njegove zone udobnosti.

11. Strpljivi zavodnici zadobiće ljubav Jarca

Jarac će dati svoju ljubav upornom partneru. Pokušajte da se udvarate što je duže moguće kako bi bio angažovan. Dokazivanje predanosti jako mu je važno.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.