Restoran Playground

Beograd je grad sa mnogo restorana. Dobra kuhinja, zanimljiv enterijer i prosečne cene karakterišu mnoge od njih. Da bi se izdvojili iz mnoštva, restorani moraju ponuditi nešto drugačije, nešto što će vas navesti da ručate baš tu. Naziv restorana “Playground” odaje - šta je to što ga izdvaja od ostalih. Ovo je mesto gde se posebna pažnja posvećuje najmlađima i sve je osmišljeno tako oni mogu u potpunosti da uživaju.

Obučene animatorke koje će deci boravak u restoranu učiniti zanimljivijim, dečiji toalet i specijalni dečiji meni, samo su deo pogodnosti koje ovo “igralište” nudi najmlađima. A samim tim i vama, jer dok su vaši mališani u sigurnim rukama, na miru možete uživati u ručku ili kafi sa prijateljima.

Urbani, gradski enterijer “Playground”-a, koji se nalazi na Topličinom vencu, pomalo podseća na dorćolski “Supermarket” a originalnost mu daju vesele, jake boje.

Osim specijaliteta za decu pripremaju i druga maštvovita jela za one malo starije goste. Paste, rižota, obrok -salate i ribe, predstavljaju samo delić gastronomske ponude ovog restorana.

Preporučuju: Potaž od povrća, salata sa pilećom taljatom, pinjolima, svežom mešavinom zelenih salata i dresingom od gorgonzole. Od glavnih jela izdvajaju gambore u tempuri sa prilogom sveže rukole i sosom od manga.

Sve one koji misle da bez bifteka nema pravog ručka, obradovaće marinirani biftek na žaru uz grilovano povrće i sos po želji.

Za sladak kraj obroka, tu je tiramisu sa rendanom čokoladom i francuska pita sa jabukom .

Radnim danima u ponudi je dnevni meni gde za samo 490 dinara možete dobiti kompletan obrok. Jedna od opcija je: potaž od povrća, juneći gulaš sa pire krompirom, mešana salata i voćna salata kao poslastica.

Opuštena atmosfera i dobra klopa čine restoran “Playground” omiljenim kutkom male i velike dece.

Radno vreme je: 8,30 do 01, a kuhinja radi od 24.oo.

Tekst: Marija Milenković

Pogledajte još