KRIVIČNA PRIJAVA TV PINK PROTIV UČESNIKA ZADRUGE: Aleksandra i Nemanja na informativnom razgovoru

Aleksandra Subotić pojavila se pijana na kapiji "Zadruge" samo dan nakon što je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški. Ona je preskočila ogradu i ilegalno upala na posed TV "Pink", zajedno sa Nemanjom Tošićem, a kada su pripadnici obezbeđenja prišli da ih izbace sa imanja, oni su ih verbalno i fizički napali.

- Aleksandra i Nemanja su pijani preskočili ogradu i želeli da nasilno uđu u "Zadrugu". Aleksandra nije mogla psihički da podnese bliskost Ane Korać i njenog verenika Davida, koja je tokom celog dana, ali i kasnije, tokom žurke, bila evidentna. Kada je obezbeđenje pokušalo da im objasni da čine krivično delo i da ne smeju tu da borave, oni su fizički nasrnuli na reportere i organizatore. Ubrzo je pozvana policija iz Pećinaca - ispričao je izvor upućen u čitav događaj.

Čim su shvatili da će biti privedeni, pobegli su, ali ne zadugo. Kako smo saznali, policajci su ih tokom noći uhvatili i priveli na informativni razgovor, nakon čega su pušteni, ali uz prijave za remećenje javnog reda i mira.

Sa Televizije "Pink" su potvrdili naša saznanja, ali nisu želeli da komentarišu spornu situaciju. Kratko su nam rekli da će shodno zakonu podneti krivične prijave protiv Aleksandre i Nemanje.

Aleksandra u toku jučerašnjeg dana nije želela da govori za medije.

- Aleksandra jeste tu, kod mene je, ali ne želi da daje bilo kakve izjave. Još je pod stresom i u šoku, tako da ni ja ne želim da na nju vršim pritisak. Kada ona sama bude spremna, javiće vam se - rekla je Biljana Dragojević.

Kada smo je pitali da li je tačno da je u toku noći bila privedena u policijsku stanicu u Pećincima, kratko je rekla:

- Ne želim da joj stvaram presiju i o tome sa njom pričam. Možda je tačno, možda i nije, kada sama bude želela, reći će vam.

Izvor: Alo.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još