PONOVO SINGL: Andrijana Lima raskinula sa turskim piscem

Slavna manekenka Adrijana Lima ponovo je singl. Nakon godinu i po dana veze, ona i turski pisac Metin Hara odlučili su da prekinu vezu, kako prenose američki tabloidi.

Lima i Hara upoznali su se u julu 2017. godine, što je manekenka zabeležila i na svojem Instagramu uz opis:

- Srećna sam što sam upoznala ovakvu skromnu dušu. Planiramo inspirativne projekte. Ostanite divlji, ostanite slobodni - napisala je tada manekenka.

Samo mesec dana nakon upoznavanja, Adriana i Martin snimljeni su kako se ljube na jahti u Turskoj i od tada je izgledalo kao da im u vezi cvetaju samo ruže. To model je svog novog dečka upoznala sa svojom decom koje je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, a par je često na društvenim mrežama objavljivao romantične zajedničke fotografije. Ipak, poslednju je objavio Metin još u oktobru prošle godine, što je već moglo ukazivati na to da planiraju raskid.

Čuveni top model rastala se od srpskog košarkaša Marka Jarića u maju 2014, posle pet godina braka, a zahtev za razvod podneli su u januaru 2015. Adrina je nakon toga uplovila u vezu i sa bokserom koji je poznat pod nadimkom, Big Džo, koja takođe nije dugo trajala.

Izvor: Blic.rs
Foto: adrianalima/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.