Pomirenje Pinka i Granda

0

BEOGRAD, 4. avgusta 2010. (Beta) – Televizija Pink saopštila je u sredu uveče da je na novom sastanku sa Grand produkcijom odlučeno da se saradnja te dve kompanije nastavi, uprkos jednodnevnom prekidu koje je izazvalo "burnu reakciju javnog mnjenja".

BEOGRAD, 4. avgusta 2010. (Beta) – Televizija Pink saopštila je u sredu uveče da je na novom sastanku sa Grand produkcijom odlučeno da se saradnja te dve kompanije nastavi, uprkos jednodnevnom prekidu koje je izazvalo “burnu reakciju javnog mnjenja”.

Saopšteno je da će se saradnja nastaviti pod uslovima koje je Pink imao na početku pregovora, pošto je novi sastanak dve kompanije “rezultirao obnovom saradnje, tačnije pomirenjem i pronalaženjem zajedničkog jezika Pinka i Granda”.

“Grand ih je (uslove Pinka) prihvatio kao dugoročniju i bolju opciju, a ne kratkoročnu koju je nudio Foks, a uz spremnost Granda da na zahtev Pinka podigne kvalitet i kulturni nivo svih svojih emisija”, navodi se u saopštenju.

Televizija Foks ranije danas demantovala je navode da će emisije Grand produkcije, koja promoviše folk, turbo folk i folk pop izvođače, od naredne sezone biti prikazivane na toj stanici.

TV Pink je u utorak, u saopštenju koje je potpisao njen vlasnik Željko Mitrović, objavila da prekida svaku saradnju sa Grandom zbog “izostanka očekivanja da se saradnja nastavi na dogovorenoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodisnjih partnera”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.