ZERINA PALA NA POD I POČELA DA VRIŠTI: Čolak izneo sve navodnom o abortusu njihovog deteta

Zerina Hećo i Bane Čolak ponovo su na ratnoj nozi otkad je on do detalja opisao kako je ona abortirala njihovo dete. Zerina je sve to oštro negirala, a kako je Bane više puta uhvaćen u laži, većina zadrugara nije poverovala u njegove reči.

Miljana Kulić i Jelena Krunić pokušale su da smire Zerinu, koja je na sav glas vrištala da hoće napolje, dok je Čolak u drugog prostoriji objašnjavao da se navodni abortus dogodio 20. avgusta u Užicu, da je trajao sat vremena, kao i da je Zerina poslednju menstruaciju imala 4. jula. Zorica Marković potvrdila je Čolakove reči.

Tim povodom se oglasila Zeinina majka Sanela koja je navela dokaze da su sve optužbe na račun njene ćerke - lažne.

- Meni se ništa ne poklapa sa njegovom pričom, datumi se ne poklapaju. Ona je strani državljanin u Srbiji, a Bane nikako nije mogao da potpiše u njeno ime jer je ona punoletna osoba. Koja klinika bi to prihvatila? Zatim navode da je sve trajalo sat vremena, pa odmah su za stolom zadrugarke rekle da to nije istina, to sve traje 15 minuta. Prvo priča da je Zerina ležala tri dana, pa četiri dana, a ona je četiri dana ukupno bila u Užicu. Shvatila sam da definitivno lažu kada sam videla da se u prepisci navodi da je Zerina imala poslednju menstruaciju 4. jula, tog dana je ona slavila rođendan njene ćerke i znam sigurno da tog dana nije imala ciklus, već kasnije - rekla je ona.

Sanela je zatim progovorila o zdravstvenom stanju njene ćerke zbog koga je ona takođe sumnja da je do sporne trudnoće uopšte došlo.

- Zerina je sa svojim mužem planirala da dobije dete i dosta se namučila dok nije zatrudnela. Imala je i pobačaj. Zatrudnela je tek posle terapije i devet meseci je ležala u bolnici da bi uopšte iznela trudnoću. Ona ne bi ni smela da zatrudni bez saglasnosti lekara - otkrila je ona.

Sanela je na kraju istakla i da je angažovala advokata, kao i da se neće smiriti dok Jasmina i Bane ne budu odgovarali za svoje laži. Sanela je istakla i da bi podržala svoju ćerku čak i da je cela priča oko abortusa tačna, jer je ta odluka u 21. veku legalno pravo svake žene.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.