MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAN: Dragana Mitar otkrila šta on zaista planira sa Lunom!

Reper Nenad Aleksić Ša i Dragana Mitar trenutno su zajedno u izolaciji kao potrčci i nisu odoleli da se dotaknu teme Lune i Marka.

Dragana je ubeđena da Marko koristi Lunu za bolji plasman u "Zadruzi". Inače, između Dragane i Marka su neraščišćena posla, posebno od kada ga je ona odbila.

- Mi smo se družili dva meseca, kad je bio onaj klip ljubavni ja sam se ugasila. Kad je ušao Pavle, on je rekao da je znao da će on da uđe. Nismo nastavili, samo na "ćao, ćao". Posle si ušao ti i nije bilo potrebe da se družimo. Razumem ga, ceo život je po rijalitijima. Mora da se dočepa nekog mesta. One izjave u ''Magazin In'', ja bih ga ostavila odmah. Njih dvoje neće opstati posle rijalitija - detaljno je objasnila Dragana.

Ša je potom otkrio da ga Marko izuzetno nervira, ali da se suzdržava zbog Lune koja mu je draga.

- Lunu gotivim, ali molim Boga da me ne čačka. Uradiću nešto, verbalno ću da ga uništim. Ja sam im lepo rekao da ne igraju rijaliti sa mnom. Večeras ovo, nepoštovanje. Sram te bilo bre! Što nije priznao da ga nerviram otkad je počela priča sa Draganom. Devojka te od*ebala. Još mi ženu spominje. Luna me sprečava, ruke su mi vezane zbog nje - govorio je Ša.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.