TABLETE PREJAKE, MUZIKA ZVRNDA, ALI NE PLAČI... Glogovčeve poruke iz bolnice slamale su srca njegovih prijatelja

Prijatelj pokojnog Nebojše Glogovca, reditelj Balša Đogo, ispričao je da mu je glumac pred smrt poslao poruku koju nikada neće zaboraviti. SMS stigao mu je rano ujutro, dok je Glogi, kako ga je zvao, još uvek ležao u bolnici.

- Jednoj ženi od oko 70 godina ovde u sobi mobilni telefon zvoni s pesmom 'Ne spavaj mala moja muzika dok svira' Bijelog dugmeta. Dok to zvrnda, ne znaš da li spava ili je umrla ili je na prejakim tabletama kao i ja. Ne javlja se nikad, i to tako roka dok joj medicinska sestra ne isključi mobilni. A medicinske sestre nema uvek. Bizaran prizor, mislim da je gospođa imala nešto s nekim iz 'Bijelog dugmeta'. A vidi se da je bila lepa - glasila je poruka.

Đogo je zatim dodao da bi Nebojša, čim uvidi da Balša ne zna kako da reaguje na takvu poruku, umeo i da se našali:

- Hajde, Hičkok, ne plači. Pa nije ti se odvalio branik sa automobila pa da budeš tužan.

Inače, Đogo je priznao da nikako nije mogao da poveruje da je Glogovac teško bolestan.

- Svi mi njegovi drugari rasuti po Podgorici, Trebinju, Nikšiću, Rijeci, Zagrebu, Beogradu, kad smo saznali njegovu dijagnozu, išli smo kod lekara da nas presluša, da snimimo pluća. Saznali smo da smo prehlađeni, da imamo virus, grip, astmu... Kada smo saznali da je Glogijevo stanje bezizlazno, merili smo vreme i nadali se - bar još koju godinu, do jeseni, samo proleće, najzad u nedeljama, pa biće bolje ako izgura danas, ali nije...

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: Promo

Pogledajte još