SANJA STANKOVIĆ KRITIKOVALA JOVANU TOMIĆ MATORU: Ne smeš da mešaš alkohol i antibiotike! (VIDEO)

Tokom sinoćne žurke, došlo je do svađe između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Sanji se nije svideo potez svoje devojke tokom provoda, zbog čega je odlučila da joj očita lekciju.

Sanja je zamerila svojoj devojci što je pila pivo, iako je na jakim antibioticima. Matora se pravdala time da nije "debil", da zna šta radi i da nije mnogo ni popila. One su odlučile da prošetaju do kuće, gde je Sanja u jednom momentu počela da plače i zbog celokupne situacije u Beloj kući.

Tom prilikom Sanja je otvorila Jovani dušu i priznala kako je zapravo pogađaju komentari drugih stanara na račun njihove veze. Matora je otkrila Sanji ovom prilikom da je od Drveta mudrosti tražila igračku i čokoladice kako bi je iznenadila za Dan zaljubljenih.

- Loše se osećam i kada se loše osećam, ja ću da plačem. Pusti me da se isplačem. Bilo bi možda bolje da se nismo prijavili kao par. Mene ovo pogađa. Ja imam pravo da plačem! Jovana, mene ovo pogađa - pričala je Sanja kroz suze.

- Nisam toliki retard! Neću da se kidaš zbog toga. Ti i ja smo u svemu uspele i sada ćemo. Da boli, boli i mene. Nema razloga da plačeš, sve živo smo izdržale ovde. Imaju pravo da rade šta hoće. Niko nam nije pomogao napolju, same smo sve - tešila je Matora Sanju.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.