HAOS U BELOJ KUĆI: Žestoka svađa između Karađorđa Subotića i Ljube Pantović (VIDEO)

Sledeće suđenje tokom popodneva bilo je između zadrugarki i Bore Santane. Svoje izlaganje je započeo tužilac, Bora, koji je objasnio zbog čega je podneo ovakvu tužbu protiv cimerki.

- Mene je Zorica izvređala najviše, Ljuba me je takođe napala, ali nije vređala. Ja sam razočaran kako delite ljude, to smo videli i prošli put kada sam ja uzeo pile od Save. Njih desetoro me je napalo, a sada su kao p*čkice ćutali svi. Hoću da kažem da ovde nema pravde i da će svi gledati ovde sve po ličnom ophođenju. One su tužene zbog toga, jer ne gledaju to jednako, već sa kim su dobre. Časni sude, ti donesi odluku. Ja sam ovde dobio najgore uvrede i nikada ne bih bacio hranu u kantu - započeo je Bora.

- Ja sam samo iznela pretpostavke ko može da bude krivac, nisam nikoga optužila. Takođe, ovde nikog nisam vređala. Ja sam prokomentarisala sam čin, rekla sam Brendonu da treba da ga bude sramota i prokomentarisala da je dno dna baciti hranu u đubre - izjavila je Ljuba.

- Svi su ostali potpuno krivi i hladni na priznanje Brendonovo da je bacio hranu. Ja nisam sa njim u dobrim odnosima i on to zna. Najmanje sam očekivala to od njega, to što je on bio pijan, to je njegov problem. Ne bih ništa dodala, sve se slažem sa ovim što je Ljuba rekla. Ana Korać može da potvrdi kada smo bili u kupovini, da je mene Bora nepravedno napao zbog hrane i kesa - izjavila je Zorica.

Tokom suđenja Lepi Mića i Ljuba ušli su u žestok verbalni okršaj, nazivajući jedno drugo pogrdnim imenima, pa su zadrugari čekali da njihova svađa prestane, kako bi predmet mogao da se nastavi. Jovana Tomić Matora ustala je kako bi prekinula raspravu koja je trajala.

- Meni nije zanimljivo kada krenete u svađu, svako od vas treba da bude kažnjen zbog toga. Niko drugi ne može da dođe do reči od vas - vikala je Matora.

Nakon Lepog Miće, Karađorđe Subotić ustao je i samo nastavio žestoku raspravu sa Ljubom, kojoj je uputio žestoke reči i koju je nazivao pogrdnim imenima.

- K*rvo jedna! Lešu jedan! S*so jedna! P*dofilčino raspala! Hoćeš i unuku da spopadneš - uzvikivala je Pantovićeva.

Pošto suđenje nije moglo da se nastavi, sudija David Dragojević je dao reč Bori koji je povukao svoju tužbu, a zatim je Dragojević raspustio porotu.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.