IZBAČENA SA BEOGRADSKOG SPLAVA: Aleksandra Subotić sukobila se sa grupom navijača

Aleksandra Subotić se, nakon što je konačno spakovala kofere i napustila porodičnu kuću svog bivšeg dečka Davida Dragojevića, koji je već izvesno vreme u skladnoj ljubavnoj vezi sa Anom Korać, iz Veternika vratila u Beograd, gde je nastavila da pravi probleme.

Nekadašnja zadrugarka, koja je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, nastavila je da rešava stvari na ovakav način i u spoljnom svetu. Čim je stigla u prestonicu, Subotićeva je napravila veliki problem na jednom beogradskom splavu.

Ona je negde oko šest ujutru imala fizički obračun sa grupom navijača koje je vređala, psovala i napadala, a sve to u vidno alkoholisanom stanju. Njen stric Srboljuba Subotića objasnio je da je Aleksandra, ničim izazvana, te noći počela da vređa jednog navijača, koji ima veze sa njenim bivšim dečkom Aleksandrom Čabarkapom.

- Ona je imala neki problem u gradu i onda je otišla kod komšinice što je juče dala izjavu u "Premijeri". Aleksandra je tri puta izašla to veče. Nju niko nije napao, već je ona napravila problem nekom dečku koji je, da li je navijač ili tako nešto, a ima veze sa Čabarkapom, tim njenim bivšim dečkom. I tu je bila neka velika čarka. Oni su nju posle toga pokupili, izbacili napolje i poslali kući. Ona je napravila neki nepotreban. Vređala je tog dečka, a oko njega je bilo okupljeno njih dvadesetak, šta ti ja znam - rekao je Srboljub Subotić.

Izvor: Pink.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još