NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Marko raskinuo sa Lunom, zadrugarka histerično plakala i urlala! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković ove noći su imali žestoku svađu. Oni su u spavaćoj sobi shvatili da nisu jedno za drugo i da je najbolje da raskinu.

Iako je sve počelo kao bezazlena rasprava tokom emsije "Gledanje snimaka", kada je Luna rekla da je nervira što je Marko umoran zbog rada u fabrici, kao i da ne voli kada se raspravlja sa zadrugarkama, posle emisije nastao je opšti haos.

Oni su pred zoru i raskinuli, a Miljković joj je rekao da mu više ne prilazi. Luna je zbog toga istrčala iz spavaće sobe u suzama, te je otišla u pab, a odmah je za njom krenuo i njen najbolji rijaltii prijatelj Savo Perović.

- Raskinuli smo! Jesmo raskinuli - vikala je Đoganijeva dok je išla ka pabu.

- On to sve vreme i hoće da uradi, samo ne zna kako. Opet sam se zaj*bala. Opet mi je srce slomljeno, opet sve iz početka. Opet moram da patim, opet moram da plačem, da me srce i duša bole. Zašto ja ne mogu da budem u vezi, da budem srećna. Kod njega je kraj, rekao mi je "Sad ako raskineš nemoj da mi dolaziš sutra da plačeš". S*re mi se od toga, ili ćemo da budemo zajedno ili nećemo - vrištala je Luna kroz plač.

Savo je na sve načine pokušao da je uteši, ali ništa nije urodilo plodom, te je zadrugarka nastavila da histerično plače i urla.

- Nije mi dobro, ne mogu, ne mogu. Ja ne mogu bez njega, ne mogu sama, ne mogu sama, ne mogu. Nevira me jer je hladan. Hoću da budem sa njim, ali on neće, rekao je da mu ne prilazim više. On nije taj tip, neće da bude sa mnom, da sam neozbiljna, da nisam za ozbiljnu vezu, da ga hladim. Ne mogu da se igram igrica da se kuliramo. Jedva sam čekala da ga zagrlim i da prespavamo zajedno - govorila je Luna.

Ona je nakon toga zamolila svog prijatelja da ode do spavaće sobe i pozove Marka kako bi nastavili svoj razgovor.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još