NIKAD OD TEBE NEĆE BITI ČOVEK: Miki očitao lekciju Bori, Bela kuća se orila! (VIDEO)

Kao i svakog ponedeljka u dobro poznatom terminu u "Zadruzi" stanari Bele kuće zajedno sa voditeljem Milanom Miloševićem razgovaraju o najzanimljivijim događaja tokom prošle nedelje.

Milan je podigao Boru Santanu da objasni zbog čega je tokom dana, nakon što je dobio manji budžet nego što je očekivao izneo niz uvreda i psovki na račun ovonedeljnog vođe, Vladimira Todorovića.

- Mislio sam da smo mi malo bolji. Ja sam njemu rekao svašta, sad ne mogu da ponovim. Rekao sam sve najgore, to jesam. Izvinjavam mu se jer sam mu psovao sve to. Ali sam mislio sve što sam rekao, da se folira. Pričao je drugima, a nije smeo Lepom Mići u lice, da mu je napravio problem na poslu, pa mu je dao najveći budžet. Nije bio dobar ni sa Mikijem, pa mu je dao isto toliki budžet - izjasnio se Bora.

Međutim, u celu svađu se umešao i Miki Đuričić, koji je podsetio Boru šta je sve rekao Vladi, a onda mu očitao lekciju, posle koje je Santana samo zaćutao.

- Psovao mu je sve i svašta! Ti si na tanjiru kod mnogih, to nije problem za tebe. Ne možeš da budeš džukac i da mu zameraš to, ti nisi dobar sa njim! Nikad od tebe neće biti čoveka, to ti ja kažem - odbrusio mu je Miki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.