LEPA BRENA O NOVOM ČLANU PORODICE: Jedva čekam da Aleksandra uzmem u naručje

Lepa Brena, kao i kompletna njena porodica, već danima slavi zbog rođenja sina Filipa i Aleksandre Živojinović. Dok se novopečena mama oporavlja od porođaja u privatnoj beogradskoj bolnici, njena majka Borka Mihajlović i Filipova majka Zorica Nakić uz Brenu i Bobu Živojinovića sa Filipom, pripremaju sve što je potrebno za dolazak malog Aleksandra kući.

Veoma smo uzbuđeni i radosni, svi odreda. Danima smo čekali da se rodi mališan i čim je došao na svet, Filip nam je javio da je sve u redu. Uzbuđenje i sreća koju osećamo neopisivi su rečima. Posle rođenja dece to je najlepša stvar na svetu, kad vaša deca dobijaju svoju decu. U ovim godinama, jednostavno, ništa više ne može da vas usreći od unuka. Sve je spremno i sada čekamo da Aleksandru i Aleksandra otpuste iz porodilišta – kaže Brena.

Od udaje za Bobu Živojinovića, Lepa Brena je Filipa, njegovog sina iz prvog braka, prihvatila kao rođenog brata njenih i Bobinih sinova Stefana i Viktora. Filipova braća već kuju plan šta će sa bratancem da rade i čemu će da ga uče, a Brena simpatično odgovara na konstataciju da će mali Aleksandar imati privilegiju jer ima tri bake:

Nisu titule bitne, kao ni kako će da nas zove. Važno je da bude okružen ljubavlju i pažnjom, da izraste u svakom smislu u zdravo biće. Nemam sumnju da će tako i biti. Filipova majka i Aleksandrini roditelji, kao i braća i sestre sada već ponosnih roditelja, od rođenja Aleksandra ne skidaju osmeh sa lica. Stalno smo svi na okupu i svi smo na grupnom četu, gde dobijamo slike i video-pozive iz porodilišta da bismo videli Aleksandra i Aleksandru.

Iako mnogi misle da je Aleksandra udajom za Filipa postala razmažena jer je Brenina i Bobina snajka, pevačica kaže da je ona vrlo skromna i fina, te da je miljenica porodice.

Meni je žao što Aleksandra nije nikada ništa posebno zahtevala iako je mogla, Filip bi joj sigurno uslišio svaku želju, a mi pogotovo. Aleksandra je naša mezimica, princeza, i svi je volimo. Ona je jedno ozbiljno žensko pojačanje u našoj familiji, a rodila nam je mezimče i hvala joj na tome – ističe folk zvezda.

Aleksandra i Filip život sa bebom nastaviće u kući koju su kupili i kompletno sredili prema svojim novim portrebama u naselju Bežanijska kosa, a Brena je pratila kako se ceo proces odvija i veoma je srećna što se doseljavaju u njihov komšiluk.

Sada će nam biti bliže i jedva čekam da uzmem to malo biće u ruke. Mi žene volimo da uzmemo bebu jer taj osećaj neverovatno znači. Nekada nekoj mami i nije pravo kad joj diraju bebu, ali od mene je jača ta želja. To je taj ženski instinkt – priča pevačica.

Brena je sigurna da će Aleksandar biti miljenik cele porodice i da će im doneti radost, ali svakako će, ukoliko je pitaju, biti spremna da pruži roditeljski savet Aleksandri i Filipu.

Niste svesni kako ćemo ga obasipati ljubavlju. Uživaće, a i mi s njim. Ako nas pitaju, Boba i ja smo tu da ih posavetujemo. Naše sinove smo učili da se oslanjaju na radne i ljudske kvalitete, da im ništa neće pasti s neba. Mi ćemo uvek biti tu da ih podržimo, ali radne navike moraju da imaju – ističe Brena.

Izvor: Blic.rs
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još