LJUBAV I SMISAO ŽIVOTA: Tribine Bruna Šimleše u Beogradu i Novom Sadu

Zbog velikog interesovanja Psihopolis i psihološki sajt Praktika.rs vraćaju nekada veoma posećene tribine u Novi Sad, koje će se kao i ranije održavati jednom mesečno. Ovog puta mesto susreta je u novom prostoru – Eđšeg – kulturna stanica u Ulici antona Čehova broj 4.

Prva tribina je održana u martu sa temom „Kako biti dobar roditelj u digitalnom dobu“ na kojoj su govornici bili dr Zoran Milivojević, psihoterapeut i Jovana Papan, urednica sajta „Detinjarije“ i autor knjige „Politika za decu“. Veliki broj posetilaca ove tribine samo potvrđuje to da su ove tribine izuzetno korisne i smatrane važnim u društvu.

U četvrtak, 11. aprila, 2019. godine s početkom u 18 časova gost Psihopolisove praktične tribine biće Bruno Šimleša. Ovog meseca tema je LJUBAV I SMISAO ŽIVOTA

Više o temi:

• Kako pronaći partnera na kojeg se možete emocionalno osloniti?
• Kako obmanjujemo sebe ostajući u lošim vezama?
• Kompromisi – koje prihvatiti a gde povući crtu?
• Šta se događa sa ljubavlju u dugim vezama i braku?
• Kako znati kada je vreme za kraj?

O predavaču:

Bruno Šimleša, pisac i sociolog, jedan je od najčitanijih autora knjiga iz područja popu-larne psihologije i duhovnosti. Do sad je napisao devet knjiga – U rukavicama mi je ionako prevruće, Savršenstvo kreacije, Umjetnost života, Istine i laži o ljubavi i dr., prodanih u gotovo 100.000 primeraka i objavljenih u Sloveniji, Makedoniji, Albaniji. U Srbiji mu je Psihopolis objavio dve knjige - Ljubavologija i Škola života. Aktivan je i u javnom životu – drži predavanja i tribine, vodio je emisiju Dobar dan, svaki dan na Hrvatskoj televiziji, redovno sarađuje sa brojnim medijima u Hrvatskoj i u regiji, piše nedeljnu kolumnu za Jutarnji list. Veoma je angažovan i u humanitarnom radu, a Udruženje Sve za nju 2016. godine mu je dodelilo nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore sa karcinomom. Živi i radi u Zagrebu.

Knjige predavača kao i izbor Psihopolisovih izdanja će biti na raspolaganju po posebnim cenama.

Takođe, ove korisne tribine od aprila meseca Psihopolis vraća u Beograd. Bruno Šimleša biće gost i u Beogradu, u sredu, 10. aprila, 2019. godine u Kolarčevoj zadužbini (Mala sala) Studentski trg 5, s početkom u 19.30 časova.

I u Novom Sadu i u Beogradu ulaz za posetioce je slobodan.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još