KRAJ VEZE ZBOG BRENDONA? Marko više ne može da toleriše Luninu ljubomoru (VIDEO)

Luna Đogani i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njen dečko Marko Miljković želi da se druži sa Branislavom Radonićem Brendonom, što joj je Marko u više navrata rekao nakom njenih izliva ljubomore.

Blogerki smeta što se Marko druži sa Brendonom, za kog smatra da je zaljubljen u njenog dečka, dok sa druge strane Miljković zamera Luni što je ljubomorna i što pokreće ovu temu i tako stvara priče da on osim žena, ima interesovanje i prema istom polu.

- On je meni prijatelj, sedam meseci već! Ja hoću da se družim sa njim! Molim te, nemoj da budeš bolesno ljubomorna. Da mi ljubomorišeš ovde na svakih nedelju dana, ma daj bre. Kod mene nema prostora za bolesnu ljubomoru. Što nisi primetila kada sam gledao Snežanu, nego si primetila za Staniju? Nego je tebi Stanija nešto interesantna, meni nije. Budalo! Uvredi se sada za to budalo i neka ti bude loše - pričao je Marko.

- Nisam! Hoćeš da ti dam mikrofon pošto te ne čuju ovi tamo u drugoj prostoriji? Laku noć! Meni da bude loše? Nikada! - rekla mu je Luna.

Na kraju ove svađe, Luna i Marko su okrenuli leđa jedno drugom i utonuli u san.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.