ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OTKRILA KOLIKO JOJ PORODICA POMAŽE U KARIJERI: Ukusi nam se poklapaju, uvek dođemo do istog zaključka!

Anastasija Ražnatović nakon objavljivanja prvog singla "Savršen par" prošle godine, napravila je još veći uspeh numerom "Rane", koja je u vrhu Jutjub trendinga u regionu.

Spot za pesmu, trenutno, ima više od 19 miliona pregleda.

- Tokom premijere pesme "Savršen par" imala sam tremu, međutim, kad je objavljena pesma "Rane" nalazila sam se u Madridu, tako da nisam trpela stres, kao ranije. Divno sam se provela na odmoru u Španiji, zauvek ću pamtiti taj odmor zato što je baš u tom periodu izašla moja nova pesma - rekla je Anastasija, i objasnila:

- Moj PR mi je javljao sve, drugarice, mama, brat, svi. Nije bilo nikakvih kritika, stvarno, nemam problem da kažem to, niti da prihvatim.

Ona je priznala da je majka Svetlana najzaslužnija za njen uspeh, a kako teče proces izbora pesme koje će snimiti?

- Svi se skupimo zajedno, svi moji najbliži ljudi, najbliži saradnici, svako da svoje mišljenje, ukusi nam se svima poklapaju i slažu tako da uvek dođemo do istog zaključka. Biram pesmu po osećaju, mora nešto da me pomeri i da pokrene nešto u meni. Tako sam birala i prvu, tako sad i drugu i mislim da će tako biti zauvek - zaključila je Anastasija Ražnatović.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još