Finalno veče Evrovizije na otvorenom ispred Rajićeva šoping centra

Ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije održava se u Tel Avivu, a Ambasada Izraela, u saradnji sa Radio-televizijom Srbije i Evropskom radiodifuznom unijom, građanima Beograda tim povodom poklanja javno prikazivanje finalne večeri popularnog takmičenja na otvorenom, u subotu 18. maja od 21h do 24h na platou ispred Rajićeva šoping centra.

Tel Aviv je grad koji važi za centar izraelske kulture i ekonomije, inovacija i dobre energije, kao "grad koji nikad ne spava", a sve ljubitelje Evrovizije očekuje bogat program tokom finalne večeri takmičenja. Pored navijanja za svoje favorite, publika će na velikom ekranu moći da uživa i u nastupima pop ikone Madone i izraelske pevačice Dane Internešnal koja je pesmom "Diva" pobedila na Evroviziji 1998. godine.

Izraelu je pripala čast da treći put bude domaćin velikog muzičkog takmičenja zahvaljujući Neti Barzilaj koja je prošle godine pobedila sa pesmom "Igračka". Mlada Izraelka je pesmom želela da iskaže svoju podršku borbi za emancipaciju žena. Ovogodišnji slogan Evrovizije koji glasi "Usudi se da sanjaš" ("Dare to Dream"), promoviše inkluzivnost, različitost i jedinstvo, i nosi poruku da je snove moguće ostvariti.

Pozivamo sve ljubitelje Evrovizije da finalno veče najstarijeg muzičkog takmičenja u Evropi, koje direktno prenosi Radio-televizija Srbije, prate u centru Beograda, na otvorenom ispred Rajićeva šoping centra.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još