Basic Microblading Masterclass, 1. i 2. juna u hotelu "Envoy" u Beogradu

BD beauty academy vas poziva na basic Microblading Masterclass koji će se održati 1. i 2. juna u hotelu "Envoy" u Beogradu.

Masterclass traje dva dana od 10 do 17:30 sati a polaznici akademije će imati priliku da od glavnog edukatora Dragane Bekvalac, kao i njenih asistentkinja, nauče jedinstvenu tehniku Microbladinga.

Pored obuke, učesnici(polaznici) Masterclassa dobijaju i BD beauty academy kit (olovka za iscrtavanje obrva, anestezija, 4 osnovne boje za rad, 250 nožića, 2 nosača nožića, stalci za njihovo držanje, mikser za boje, 100 prstenova za boje, fiksator boje, kreme i ampule za održavanje boja i kožice za vežbanje) kojim mogu uraditi čak 250 klijenata.

Svaki polaznik dobija i poklone BD beauty academy. Po završetku Masterclassa, dobijaju i međunarodni sertifikat na engleskom jeziku sa potpisom Dragane Bekvalac koja je jedini licencirani edukator za Microblading na ovim prostorima.

Pozivamo vas da se prijavite za basic Masterclass i postanete deo BD beauty academy. Za sve dodatne informacije i prijave možete pozvati na broj telefona: +381 63 681 266 ili prijave pošaljete na mail adresu bdbeautyacademy@gmail.com.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još