Ekskluzivna promocija "Vista Hill" vina u Beogradu

Rezidencija kanadske ambasade u Beogradu bila je mesto predstavljanja nove srpske vinarije "Vista Hill", nastale iz nekadašnje vinarije Molovin kod Šida.

U opuštenoj atmosferi, na osunčanom travnjaku ispred kanadske rezidencije, ugledne zvanice imale su priliku da probaju pet vrhunskih vina ove moderne i ambiciozne vinarije iza koje stoje proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović i svojevremeno osnivač Molovina Aleksandar Saša Vinčić.

Goste je prvo pozdravila amabasadorka Kanade Keti Čaba, naglasivši kako je Fruška gora jedan od najlepših delova Srbije, da bi zatim Slobodan Živojinović gostima predočio kako je u posao s vinima ušao iz zadovoljstva i želje da to zadovoljstvo podeli s drugima.

Među uglednim gostima bili i Njegovo kraljevsko visočanstvo prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević sa suprugom, pijanista i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac, direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung, kao i pevačica Lepa Brena, supruga Slobodana Živojinovića, koja sve češće prati muža na početku njegove nove vinske karijere.

Izvor: Vino.rs
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još