SAMO LJUBAV: Toni Cetinski napravio spektakl na krcatom Tašmajdanu! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača Toni Cetinski, sinoć je napravio spektakl pred krcatim Tašmajdanom u Beogradu. Svojim vokalnim umećem, atmosferom i hitovima koje je nizao oduševio je svoje verne obožavaoce, a slogan koncerta je bio “Samo ljubav”!

Toni Cetinski se, zajedno sa svojim bendom, publici pod zvezdanim nebom, odužio na najbolji mogući način, vrhunskom svirkom, koja je trajala tri sata.

Prepun energije, ali i pre svega ljubavi, na svoj prepoznatljivi način, pevač je ponudio ono najbolje od sebe i još jednom pokazao, zašto je omiljen u regionu.

Kao i na dosadašnjim koncertima u sklopu turneje “Samo ljubav” i za ovaj se tražila ulaznica više, čime je potvrđena dugogodišnja ljubav Tonija i obožavatelja svih generacija.

Posebno emotivan trenutak večeri, bio je kada je Toni najavio pesmu “Ja ne znam nikog boljeg od tebe”, koju je pevač posvetio svojoj velikoj ljubavi i kako sam kaže anđelu, supruzi Dubravki, koja se oporavlja od moždanog udara, zbog čega nije prisustvovala koncertu.

Tokom celog koncerta, Toni je ponavljao kako je ljubav najbitnija stvar u životu i ono što nas pokreće, a publika je na to uzvraćala gromoglasnim aplauzom, ali i skandiranjem ljubav, ljubav.

Iako je bila najavljena kiša, vreme je u potpunosti išlo na ruku Toniju i celoj ekipi, pa je tako koncert protekao u veličanstvenoj atmosferi, a odmah po završetku koncerta je pala kiša.

Kako je bilo na koncertu, pogledajte na fotografijama.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: Nemanja Dedović

Pogledajte još