JOŠ UVEK VOLI MIKIJA ĐURIČIĆA: Suzana Perović porekla da je zadrugarima prećutala nešto iz razgovora sa sinom (VIDEO)

Nedelja veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara", kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Urednik portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević upitao je Suzanu Perović da li je nešto prećutala zadrugarima iz razgovora sa svojim sinom, a kada ona nije mogla da se seti, on joj je rekao da je to što ju je sin upitao da li je mislila na njih kada je radila neke stvari, a pevačica je ispričala da je njen sin mislio na plakanje, a ne na intimne odnose koje je imala sa Mikijem Đuričićem.

- On je pitao da li sam mislila na njih, kada sam plakala. Znam šta sam pričala sa njim, i u kom kontekstu. Isključivo se odnosilo na moje stanje. Ako mi nije pet puta rekao da prestanem da plačem. On najviše na svetu mrzi kada plačem - odgovorila je Suzana.

Darko je upitao Suzanu i da li i dalje gaji emocije prema Mikiju, pošto je promenila priču o njemu ovih dana.

- Ja sam surovo iskrena. Još uvek da. Kako vreme odmiče, vraćam se životu. Trudim se maksimalno da trezvenije razmišljam i da emocije spuštam pod tepih. Da ih eliminišem. Želim da što pre zaboravim ružno što se desilo, ali i zbog sebe i svih žena, ovo isteram do kraja - dodala je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.