FINALE SE BLIŽI: Troje učesnika izbačeno iz "Zadruge" (VIDEO)

Nakon što je sinoć posle prvog preseka glasova izbačena Eleonora Miljković, u nastavku večeri "Zadrugu" je napustilo još dvoje učesnika.

Publika je tri dana pred finale, koje se održava u subotu 6. jula, najmanje glasova dala Tomi Paniću i Marijani Zonjić, te su se oni ubrzo u studiju kod Dušice Jakovljević pridružili Eleonori.

Toma se osvrnuo na svoj odnos sa Nadeždom Biljić, za koju mnogi smatraju da je zaljubljena u njega, dok ga je ona optužila da ju je iskoristio budući da su imali intimne odnose, a da Toma nije želeo vezu sa njom nakon toga.

- To što se desilo sa Nadeždom, ona i sama priča neke stvari koje priča. Sa druge strane, ja kad kažem da smo imali samo to, onda dođemo na to da ona govori: "Zna da će neko da ga osudi ako prizna da je sa mnom". Napravila se ta fama, okej, ništa sporno, šta da radim. To je prošlost - rekao je Panić.

Marijana se u studiju rasplakala, budući da joj je teško pao rastanak od Stanije, koja joj je u "Zadruzi" bila najbolja drugarica i koja takođe nije zadržala suze kad je čula da je Marijana izbačena. Zonjićeva je zatim javno priznala da je ljubomorna na Stanijinog dečka Marka Markovića jer smatra da ih je razdvojio.

- I te kako nas je razdvojio. Što se mene tiče on je dvojka. Ja ću pobediti u duelu. Ja verujem u nas dve - izjavila je Marijana.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.