PREPORUČUJEMO: Posetite Lošinj i uživajte u odmoru po povoljnim cenama

Ostrvo Lošinj jedno je od najlepših i najsunčanijih ostrva u Hrvatskoj. Osim po posebnim prirodnim lepotama i blagodetima prirode koje se vežu uz ostrvo, Lošinj je među inostranim turistima poznat i po ponudi hotela brenda Lošinj Hotels & Villas. Visoki nivo ponude brenda Lošinj Hotels & Villas karakterističan je najpre za uvalu Čikat, koju obožavaju gosti iz celog sveta. U toj uvali na ostrvu Lošinj nalazi se i hotel Bellevue, koji gostima pruža uslugu od 5 zvezdica.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Bellevue je prvi 5* hotel na ostrvu Lošinj, a zbog njegove ponude i nivoa usluge, gosti ga redovno svrstavaju u sam vrh hotelske ponude na Jadranu, ali i u Hrvatskoj. U Bellevueu odmor počinje već ulaskom u prostrani lobby, nakon check ina i osvežavajućeg pića dobrodošlice. Iz lobbyja hotela pruža se pogled na prekrasan cvetni atrijum, te morsko plavetnilo u uvali Čikat, a celi koncept odmora zamišljen je tako da se gosti sve vreme osećaju dobrodošlo.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Jedna od stvari po kojima će odmor u prekrasnom Bellevueu ostati u lepom sećanju je i ponuda Bellevue Spa Clinic. Najprostranija spa zona na ovom delu Jadrana u svojim ekskluzivnim wellness i spa tretmanima koristi proizvode svetskih kozmetičkih brendova – Valmont, Forlle'd, Pharmos Natur i 45 Degrees. Uz wellness programe najnovije generacije, Bellevue Spa Clinic ima i ekskluzivne tretmane Pedi:Mani:Cure Studija by Bastien Gonzalez. Pored toga, u Bellevue Spa Clinic dostupan je i ultrazvučni lifting lica – Ultherapy. Ovaj neinvazivni tretman postiže značajne učinke te istovremeno oblikuje, zateže i štiti kožu te podstiče na proizvodnju kolagena i elastina potrebnih za lep i svež izgled.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Sledeća stvar koju morate znati ako se odlučite da odmor provedete u Hrvatskoj jeste da Air Serbia ima novu direktnu vazdušnu liniju od Beograda do aerodroma Rijeka na ostrvu Krk. Putovanje avionom traje svega 80 minuta, dok se cene avionskih karata kreću od 155 evra. Ne morate da brinete kako da stignete od aerodroma na Krku do hotela jer za goste svojih hotela brend Lošinj Hotels & Villas organizuje povratni transfer.

Ne čekajte dugo i iskoristite Best Available Rate ponudu i rezervišite svoj letnji odmor u Hrvatskoj po povoljnim cenama.

www.losinj-hotels.com
+385 (0)51 661 101
E-mail: booking@losinj-hotels.com

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još