Šarm el Šeik: Garancija dobrog odmora

Slika Šarm el Šeika može biti i ovo: vreli pesak i sunce od jutra do sutra. U isto vreme Šarm el Šeik je i mondensko, kosmopolitsko letovalište ukrašeno lepotom i bogatstvom života tropskog mora, sprudova i koralnih plaža, sa preko 40 kilometara hotelskih kompleksa. Tu su i susreti s istorijom, komfor vrhunskih hotela bogate trpeze i gostroprimstvo domaćina.

Centar okupljanja svih gostiju u ovoj regiji je Nama Bej, prostrano šetalište oblika obrnutog latiničnog slova S, a sa velikim brojem prodavnica suvenira, kafana, kafića i čajdžinica. Radno vreme prodavnica i mesta za zabavu u Nama Beju je „dok ima gostiju“, a to je do sat ili dva posle ponoći. Za noćobdije u to vreme najveća gužva vlada u Hard Rock kafeu, u kafeu Mali Buda i diskoteci Paša gde se priča završava sa izlaskom sunca...

Samo za Vas, agencija BIG BLUE je obezbedila direktne čarter letove do Šarm el Šeika – 28. juna odnosno 05. jula.

Paket aranžmani su koncipirani na bazi 12 dana/11 noćenja i pored avio-karte, hotelskog smeštaja, transfera uključuju i predstavnika na srpskom jeziku. Naime, u pitanju su:

ORIENTAL RIVOLI 4*, comfort soba, usluga all inclusive - cena 399 evra

Lociran je u poznatoj turističkoj regiji Naama Bay, koja se smatra i jednom od centara Šarm el Šeika. Pored brojnih sadržaja, poznat je i po predivnoj peščanoj plaži. Od međunardnog aerodroma, hotel je udaljen oko 15km.

NOVOTEL PALMS 5*, standard soba, usluga all inclusive – cena 615 evra

Hotel na odličnoj lokaciji, u drugom redu od plaže i u neposrednoj blizni centra regije Naama Bay u kojoj gosti mogu da pronađu brojne prodavnice, restorane i druge zanimljive sadržaje. Na privatnom delu plaže gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani, kao i bar i snek bar na plaži koji je u sklopu all inclusive koncepta.

GRAND OASIS RESORT 4*, standard soba, usluga all inclusive – cena 489 evra

Lociran je 900 m od poznatog Soho Square-a (regija Sharks Bay), turističkog dela Šarm el Šeika sa mnoštvom prodavnica, barova, restorana i ostalim sadržajima. Od međunarodnog aerodroma udaljen je samo 10 km. Kompleks je na plaži opremljenoj ležaljkama i suncobranima, a pontoni omogućavaju lak prelaz preko korala. Smeštajne jedinice nalaze se 400 m od plaže.

SAVOY SHARM EL SHEIKH 5*, standard soba, usluga all inclusive, cena – 819 evra

Idealno lokacija krasi ovaj hotelski kompleks. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži u regiji Shark Bay, u centru ove turističke zone prepunom restorana, barova i prodavnica, popularnog Soho Square-u.

Ovaj podvodni svet po mnogo čemu jedinstven je na planeti, tako da u Šarm dolaze kako oni željni uživanja u njegovoj lepoti, tako i brojni timovi biologa koji ga izučavaju i doprinose njegovoj zaštiti. Oni objašnjavaju da za ovo bogatstvo i raznolikost života u moru tik uz obalu, treba zahvaliti posebnoj klimi ovog kraja.

Većina hotela, zbog živih korala u priobalju, na svojim plažama ima pontone preko koji se ulazi u vodu. Izuzetak su oni u Nama Beju gde je plaža peščana i bez korala.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije Big Blue na broj 011/41-41-411 ili posetite najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite nas na društvenim mrežama: Big Blue Facebook, Big Blue Instagram i Big Blue Twitter.

Foto: Big Blue

Pogledajte još