NAIŠLA NA PRVE PROBLEME: Nijedan menadžer ne želi saradnju sa Lunom Đogani!?

Nakon pobede u "Zadruzi 2" Luna Đodani punom parom je krenula da radi na svojoj muzičkoj karijeri, ali je njena majka Anabela Atijas naišla na jedan problem.

Naime, Anabela je počela da traži menadžera koji će voditi Luninu karijeru i ugovarati nastupe, ali niko nije želeo da joj izađe u susret, kako kaže dobro upućen izvor.

- Iako je Luna veoma popularna, čini se da nije izabrala pravi trenutak da otpočne muzičku karijeru. Tim pre, što mnogi vodeći menadžeri ne žele da sarađuju s rijaliti zvezdama, pošto interesovanje publike za njih traje veoma kratko. Kada je Anabela pozvala nekoliko najuticajnijih menadžera, zahvalili su joj se na poverenju, ali niko nije želeo da je zastupa jer ne veruju da će Luna opstati na muzičkoj sceni - kaže izvor i dodaje:

- Anabela stvarno ulaže nade u Luninu muzičku karijeru i dotuklo ju je što niko ne želi da sarađuje s njenom ćerkom. Danima je nervozna, ne spava, ne jede i smišlja šta će dalje. Potreban joj je čovek koji će Lunu gurati da nastupa i ugovarati joj poslove u inostranstvu čim izađu njene pesme. A to je, u ovom trenutku, gotovo nemoguća misija - zaključuje izvor.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još