STRUČNJACI OTKRIVAJU: Kakve žene muškarci zaista žele?

- Pustite muškarca da juri za vama, umesto da ga vi uporno osvajate - poručuje stručnjak za veze Džejms Alen Hanrahan.

- Žena treba da se pravi kao da joj je momak koji joj se sviđa poslednji na pameti, da živi svoj život i čeka da joj on priđe, pozove je na sastanak i isplanira susret - tvrdi Hanrahan.

- Nije dobro ako ona pravi prvi korak.

Stručnjak za veze dodaje i da pametne dame, koje bi svaki muškarac poželeo u svom životu, znaju ključnu stvar o pripadnicima jačeg pola - da oni uživaju kada usreće ženu.

- Ukoliko mu priredite zadovoljstvo da vidi kako cenite sve što radi za vas, kako vas to usrećuje, pa prihvatate ono što vam nudi i praktično mu se na tome s radošću zahvaljujete, na dobrom je putu da se zaljubi u vas - kaže Džejms.

Njegov savet damama je i da budu strpljive.

- Pustite da se interakcija među vama odvija spontano, da biste videle kako će se snaći u tome. Žene koje su moćne da zavedu svakog muškarca, puštaju da ih oni jure i da time dokažu da vrede. Važno je i da im jednostavno kažete šta želite i šta vam prija, a šta ne, a ne da prećutkujete. Ako ga zanima kako se osećate, znači da u vama vidi osobu, a ne nekog s kim bi mogao samo da se zabavi nakratko. Možda vam to zvuči čudno, ali ako kažete muškarcu kako se osećate, čak i ako to nije pozitivno, u njemu ćete probuditi želju da uradi nešto kako bi vam bilo bolje - tvrdi stručnjak za veze.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još