MILJANA KULIĆ I GOCA TRŽAN GLAVNE GLUMICE: Ivan Marinković snima film o svom životu!

Ivan Marinković želi da snimi film o svom životu, a sada su isplivali detalji o ovom ostvarenju.

Ekipa Hepi televizije koja razrađuje scenario, priprema budžet i za angažman realnih ljudi iz života Ivana Marinkovića.

- Ponudiće uloge Goci Tržan, Miljani Kulić, Jeleni Ilić i drugim osobama,kao i njegovim saborcima iz rijalitija da bi sve bilo autentično. Ne znam da li je dogvoreno sa Gocom i ostalim njegovim devojkama i majkama dece, ali znam da će im biti ponuđeno da učestvuju, za šta će biti plaćeni visokim ciframa - kaže izvor.

Podsećamo, Ivan je doživeo tragediju da izgubi oca na ratištu i ne zna gde mu je grob, kao i šta se konačno dogodilo u borbi sa neprijateljima. Ostao je bez majke. Zaveo je Gocu Tržan u jeku popularnosti, dobili su ćerku Lenu.

- Poenta je da, oni koji kvalifikuju Marinkovića ružnim imenima i nazivaju ga nesavesnim ocem, u stvari, upoznaju njegovu pravu ličnost i vide koliko je bogat duhom, razvijenog intelekta, stabilan, ali i sa mnogim manama na kojima tek treba da radi - izjavio je dobro upućen izvor i dodao:

- Poslednja dešavanja sa Jelenom Ilić, njihove tuče, koje su dale potpuno novu dimenziju poremećenog odnosa žene i muškarca, s idejom da srećan kraj bude upravo u ljubavi. Ali, s obzirom da je sve u začetku, a odnosi Ivana i Jelene turbulentni, ne može ni da se pretpostavi šta će biti u narednim mesecima.

Zanimljiv je podatak da Ivan Marinković ne zna koliko ima dece. Prema nekim informacijama, ima više od dvoje dece, ali za sada ne postoje potvde za ove navode. Ono što je sigurno je da sa Gocom Tržan ima ćerku Lenu, a sa Miljanom Kulić sina Željka. Svojevremeno je pričao o aferi sa izvesnom Majom, iz Kraljeva, a zli jezici su probeli da joj je napravio dete i ostavio je.

Izvor: Kurir.rs/Svet.rs
Foto: ivanmarinkovic79/Instagram

Pogledajte još