NE RAZMIŠLJAM O NJOJ: Luna Đogani priznala da joj Kija Kockar nije konkurencija!

Luna Đogani juče je snimila spot za svoju prvu pesmu "Deveti krug", a sve vreme uz nju su bili otac Gagi, dečko Marko MIljković i brat Adam Đogani. Pobednica "Zadruge 2" pričala je o svojoj "ljutoj" suparnici Kristini Kiji Kockar i otkrila da li na nju gleda kao na konkurenciju.

- Ne razmišljam u tom smeru. Nisam ja nikome konkurencija, niti je bilo ko meni konkurencija. Baziram se na svoj rad, samo ću se tako i ponašati. Volim da pohvalim svačiji trud i rad. Svako je došao tamo gde je došao svojim trudom, svakome želim svu sreću ovog sveta, ne bih nikada nikoga ugrozila ili komentarisala loše, svako ima pravo na svojih pet minuta - rekla je Đoganijeva.

Luna nam je ispričala i po čemu će se njen spot razlikovati od aktuelnih spotova na našoj sceni, kao i zašto nije pozvala neku od svojih bivših cimerki iz Bele kuće da glumi u njemu.

- Imaće priču, mene pokreću emocije. Potrudila sam se da ovaj spot prikaže kroz tih par minuta mojih godinu dana u "Zadruzi 1", šta sam ja prošla - ispričala je Luna i dodala:

- Nema potrebe, tu su devojke koje su profesionalne u tom poslu. Nema potrebe, svako ima svoju ulogu, to nije njihova uloga. Zadrugarke su već uveliko na odmorima, neka su žive i zdrave - dodala je Đoganijeva za kraj.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još