SLAĐA DELIBAŠIĆ DRŽI CENU: Denserka za učešće u rijalitiju traži džakuzi, teretanu, posebnu sobu i 2.000 evra nedeljno!

Da bi postala učesnica osme sezone "Parova", Slađa Delibašić traži posebne uslove - odvojenu sobu za spavanje, džakuzi, mini-teretanu i honorar od 2.000 evra nedeljno.

Produkcija Hepi televizije mogla je da očekuje ovako nešto od poznate denserke, jer je ona već bila takmičar u njihovom rijalitiju 2011. godine. I tada je Slađa tražila posebne uslove i oni su joj delimično ispunjeni. Imala je uslove za treniranje, najbolji honorar i mogla je da spava u dnevnoj sobi.

U međuvremenu, "Parovi" su postali sasvim drugačiji format i učesnici više ne uživaju u neograničenom luksuzu, ali to ne znači da se ne razmatraju zahtevi Delibašićeve.

- Mi sa njom imamo odlično saradnju godinama, ali ona prosto ne želi da odustane od svojih principa. Rekla nam je da ne bi mogla da podnese dan bez treninga, da džakuzi ima u svom dvorištu i da je navikla da spava sama. U prvoj sezoni 'Parova' pokušala je da spava sa ostalima u spavaćoj sobi, ali nije mogla, pa smo joj dopustili da noć provodi u dnevnoj sobi. Zato nam je sada unapred tražila da jednu prostoriju opremimo specijalno za nju. To, kao što znate, nije po pravilima našeg rijalitija jer svi moraju da spavaju zajedno, ali ništa nije nemoguće - kaže izvor iz produkcije.

Najmanji problem, prema rečima našeg sagovornika, jeste visina honorara koji je tražila denserka.

- Tačno je da je tražila dve hiljade nedeljno, ali kada je Slađa u pitanju, mislimo da bismo mogli da se dogovorimo. U suštini jeste u pitanju velika suma novca, ali ne i nerealna. U prvoj sezoni ona se odlično pokazala, bila je vrlo zanimljiva za šou, imala je česte promene raspoloženja, aktivna je i spremna da se igra. Sve to je potrebno za rijaliti, ali videćemo još. Ako budemo ispunili zahteve koje je imala, ne verujem ni da će honorar biti problem - dodao je izvor.

Delibašićeva je u prvoj sezoni "Parova" učestvovala zajedno s tadašnjim dečkom Igorom Matićem. Pobeda im je za dlaku izmakla, jer su u finalu izgubili od Zorice Dukić i Miloša Vukovića, ali su i njih dvoje zaradili pozamašne svote novca. Prema pisanju medija pre osam godina, Slađa je tada dobila honorar od 25.000 evra, dok je njen partner inkasirao znatno manju sumu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sladjadelibasic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.