UŽIVANJE ZA SVA ČULA: Nataša Bekvalac potrošila 10.000 evra na letovanje

Iako je planirala samo dobro da se odmori i napuni baterije na svojoj omiljenoj destinaciji, novosadska Barbika potrošila je mnogo više nego što je planirala na smeštaj i provod.

Da nije žalila ni evra, dovoljno govori činjenica da je Nataša Bekvalac na letovanje na Mikonosu potrošila neverovatnih 10.000 evra.

Nata je odlučila da se potpuno opusti od svega što je proživela u poslednjih godinu dana, isključila je mobilni telefon i prepustila se čarima njoj omiljene destinacije.

- Nataša je u prethodnom periodu mnogo radila što na novim pesmama i spotovima, što na nastupima. Sa druge strane navikavanje na život u Čeneju, gde je podjednako brinula o školskim obavezama čerke Hane i prvim koracima Katje potpuno su je izmorili. Zato je odlučila da letuje na Mikonosu i to u vili koja joj pruža sav luksuz. Osim što je bila smeštena na plaži, pevačicin apartman je bio luskuzan i posedovao sopstveno dvorište sa bazenom. Kako je letovala sa prijateljima, nije žalila da ona časti svaki put kada se za to ukazala prilika. Na plaži je sve vreme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 evra. Da ne govorimo o ručkovimi i večerama u najskupljim restoranima ovog popularnog ostrva i provodu - kaže izvor blizak Nataši, i dodaje:

- I ona je šokirana koliko je potrošila, ali joj nije žao. Rekla mi je da je oko 10.000 evra spiskala samo na smeštaj, prevoz i uživanje. Zapravo ona je u kešu ponela nešto manje novca baš zato što je svesna da uvek potroši sve što ima u novčaniku, ali je onda prešla na karticu. I njoj je smešno kada priča o tome, ali mi svi znamo koliki je Nata džek, pa nam nije čudno. S druge strane, veliki je hedonista i kada uživa, voli da to bude potpuno. Ova destinacija je inače malo skuplja, pa je lako dosegla sumu od deset hiljada.

Da uživa na odmoru, Bekvalčeva je jasno svima davala do znanja kroz fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama. U jednom trenutku je čak u opisu jedne fotografije nagovestila da je preterala sa trošenjem kada je okačila snimak zalaska sunca i koktel koji pije.

- Atmosfera pred mojim bankrotom - napisala je Nataša.

Ona je u više navrata poručila da uživa i da se u Srbiju vraća napunjenih baterija. Po povratku u Beograd Natašu čekaju nove obaveze, kako privatne tako i poslovne, ali i nastupi kako bi oporavila finansijski bilans.

Izvor: Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.