MILJKOVIĆ U PREGOVORU SA PRODUKCIJOM: Marko i Luna ulaze u Parove?!

Marko Miljković trenutno pregovara sa "Hepi" televizijom o učešću u osmoj sezoni rijalitija "Parovi". Bivši di-džej iz Brusa znatno je sebi podigao cenu nakon izlaska iz "Zadruge", pa je tako od produkcije srećne TV tražio honorar od 2.000 evra nedeljno.

Na predlog organizatora "Parova" da bi on i njegova devojka Luna Đogani mogli u paru da uđu u rijaliti, Miljković je odgovorio da bi to koštalo još više, tj. ne ispod 5.000 evra.

- Marko je bio vrlo zanimljiv kao učesnik "Zadruge", a mi smatramo da njegov potencijal nije u potpunosti iskorišćen i da bi mogao još dosta toga da da rijaliti programu. Pozvali smo ga i on se vrlo rado odazvao, došao je na sastanak raspoložen da pregovara. Rekao nam je da on nema specijalne uslove, osim novca, jer je stekao dosta iskustva i ima staž kao rijaliti učesnik, pa zato smatra da treba da dobije najmanje dve hiljade evra nedeljno. To je, u njegovom slučaju, prihvatljiv zahtev, ali još ništa se nismo dogovorili - kaže izvor sa "Hepija".

Ukoliko bi sa Markom ušla i Luna u "Parove", njih dvoje bi se zadržali kraće od ostalih ukućana zbog obaveza koje novopečena pevačica ima napolju.

- Nama je Miljković rekao da Luna nema želju više da ulazi u rijaliti, ali da bi za dobre pare mogla da promeni stav. Tražio je 5.000 evra nedeljno za njih dvoje, s tim što bi mogli da ostanu u "Parovima" samo do kraja godine. Luna je snimila dve pesme i taman bi mogla u rijalitiju da ih lepo promoviše, a poziva za nastupe još nema, pa bi joj učešće u rijalitiju i zbog toga dosta značilo. Sa Markom ćemo i sledeće nedelje imati sastanak, kada ćemo konačno znati njihov odgovor i da li ima novih uslova za ulazak u naš šou. Zasada smo mi spremni da ispunimo ono što je Marko tražio, čak i honorar od 5.000 evra nedeljno, jer bi njih dvoje napravili odličnu gledanost - dodao je sagovornik.

Izvor: Kurir.rs
Foto: lunadjo/Instagram

Pogledajte još