SUPRUG JOJ SPASIO ŽIVOT: Jovana Jeremić doživela srčani udar na letovanju

Voditeljka Jovana Jeremić na letovanju u Crnoj Gori doživela je infrakt i samo zahvaljujući mužu Voji Miloševiću, koji je odmah reagovao i odvezao je u prvu bolnicu, ona je preživela i nema oštećenje srca.

- Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha - rekla je Jovana i dodala:

- Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem - kaže Jovana.

- Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - kaže Jovana, koja neće ići na bolovanje, već u novoj sezoni na Hepi televiziji nastavlja sa svojom autorskom emisijom Ela ela šou.

Izvor: Srbija Danas.rs/Svet
Foto: jovana_milosevic_ex_jeremic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.