I TOKOM DRUGOG STANJA U AKCIJI: Tamara Grujić trudnoću provela na terenu, a sada nestrpljivo iščekuje porođaj

Voditeljka Tamara Grujić posla i snimanja emisije "S Tamarom u akciji" nije se odrekla sve do sedmog meseca trudnoće, a planovi za narednu sezonu su u punom jeku.

Iako nije želela da priča o najradosnijem događaju koji je očekuje, Tamara Grujić otkrila je samo da će početak emitovanja sezone, koji se otprilike poklapa sa terminom njenog porođaja, biti u drugoj polovini septembra.

- U sedmoj i osmoj sezoni smo snimali akcije na teritoriji centralne Srbije i Šumadije. Vi ste bili gost u Despotovcu, tada smo najavljivali sezonu u centralnoj Srbiji, a pošto svakom delu Srbije posvećujemo po dve sezone (otprilike 24-26 akcija godišnje), i ova jesenja se odnosi na istu teritoriju (od početka 2016. snimali smo po dve sezone, prolećnu i jesenju, obišli smo sever Kosova, jug, istok, zapad i centralnu Srbiju sa Šumadijom). Do sada je bilo ukupno osam sezona, tačnije 104 akcije (98 porodičnih domova, i 6 specijalnih epizoda koje su se odnosile na hemato-onkološko odeljenje Pedijatrijske klinike u Kragujevcu (plus akcija za nabavku teretnog lifta u istoj klinici), dve stambene jedinice za obolele od cerebralne i dečije paralize u Užicu u okviru programa "Živeti uz tuđu negu i pomoć", i tri osnovne škole - koje smo snimali ove godine. OŠ u Gruži se emitovala proletos u okviru sedme sezone, a renoviranje dve osnovne škole - u Pirotu i Vranju emitovaće se u okviru osme sezone, na jesen) - rekla je za "Blic TV magazin" Tamara Grujić.

Autorka i voditeljka popularne emisije ističe i da polako počinju da prikupljaju prijave za Vojvodinu, i plan je da akcije u Vojvodini rade tokom 2020. godine, u okviru devete i desete sezone.

Novinare je zanimalo kako ljudi, kojima pomaže oko stambenog prostora, reaguju kada vide da im Tamara iako u poodmakloj trudnoći, pomaže i radi kao i uvek punim srcem.

- Ja sam odlično, da ne ureknem, ljudi reaguju veoma emotivno i razneženo na moje stanje. Svima je drago da sam u drugom stanju, a ja se osećam super. Imala sam sreću zaista da trudnoću podnosim odlično i da sam bukvalno trudna provela 26 nedelja na terenu, radeći tokom cele trudnoće pune dve sezone, i da se ne ureknem treba da snimamo još dve nedelje. Emitovanje nove sezone će trajati do Nove godine, mi završavamo snimanje sredinom septembra, ja ću biti na porodiljskom do januara 2020. Ako bude sve u redu, praniramo da nastavimo saradnju sa RTS-om u toku 2020. i da snimamo akcije u Vojvodini, kao što sam već napomenula - naglašava lepa i vredna trudnica.

Izvor: Blic.rs
Foto: stamaromuakciji/Instagram

Pogledajte još