PESMA JE SPREMNA: Luna Đogani i Anabela Atijas snimaju duet!

Novopečena pevačica Luna Đogani je pre dve nedelje objavila pesmu "Deveti krug" i na "Jutjubu" prešla osam miliona pregleda, što je i dalje drži u prvih 10 najslušanijih numera na toj platformi.

Činjenica da je za kratko vreme uspela da se kotira tako visoko bila je dovoljna da njena majka Anabela Atijas dođe na ideju da snimi duet sa ćerkom.

Navodno, pesma će biti bržeg ritma, a Anabela tu numeru već nekoliko godina čuva u fioci, čekajući pravi trenutak da je objavi.

- Luni se i te kako dopala mamina ideja, pa će njih dve, nakon što se Đoganijeva oporavi od estetske intervencije ugradnje silikona, ući u studio i snimiti duet. Tekstopisac koji je radio na toj numeri moraće da doradi nekoliko detalja, s obzirom na to da pesma nije planirana kao duet, ali će i to ubrzo biti rešeno - kaže izvor i dodaje da se Luna veoma raduje tome što će pevati sa majkom.

- Za nju nije mala stvar to što će ukrstiti glas sa Anabelom, koja je nekada žarila i palila muzičkom scenom dok je bila članica grupe "Fanki Dži". S obzirom na to da su njih dve sličnog senzibiliteta, veruju u uspeh dueta. Sasvim sigurno će Lunina trenutna popularnost doprineti tome da numera bude slušana, pa ceo tim koji radi na ovom projektu već pravi plan - kaže izvor blizak Đoganijevima.

Njih dve će navodno snimiti i visokobudžetni spot, najverovatnije u Grčkoj, s obzirom na to da tamo imaju prijatelje koji će im pomoći u realizaciji.

Izvor: Alo.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još