SAŠKA KARAN PRED ULAZAK U "ZADRUGU": Narkoman Gagi Đogani može da me ubije, ali ga se ne bojim!

Saška Karan spremna je da uđe u "Zadrugu 3". Iako će se u rijalitiju naći i Gagi Đogani, koji je pre nekoliko godina na "Farmi" sekirom nasrnuo na nju, Saška ističe da ga se ne plaši, iako je svesna da bi opet mogao da pokuša da je ubije.

- Drago mi je što su me pozvali u "Zadrugu". Volim Pink jer su se do sada prema meni poneli maksimalno korektno i profesionalno. Ispoštovali su svako dato obećanje. Išla sam na pregovore i dogovore, ali ne bih ništa otkrivala. Videćete i sami šta će se desiti.

Koje uslove si sada postavila?

- Sve što sam do sada tražila, to sam i dobila. Međutim, ovoga puta postoje dva uslova za koja ne znam da li će mi ispuniti. Imam mačora Žiku od tri godine, pa sam tražila posebnu prostoriju za njega, jer kada dođe zima, treba mu maca da je kreše. Prosto, to je majka priroda. Drugi uslov je soba za moje kuče Maru. To bi bilo fer.

Zašto to govoriš ironično? Misliš li na Kuliće?

- Ha-ha-ha.

Kako ti se čine potencijalni učesnici?

- Nebitno mi je ko sve učestvuje. Nisam od onih koji se interesuju za ostale. Šta me briga. Ako se ja dogovorim sa produkcijom, bitno mi je da znam da ja ulazim, i ne razmišljam o drugima.

Ulazi i Gagi Đogani.

- Ah, taj narkoman!

Plašiš li ga se?

- Ne razmišljam o takvim stvarima. Ako neko želi, neka me povredi. Ali onda ćemo videti čija majka crnu vunu prede, jer ja nisam osoba koja oprašta. Pamtim i u rijalitiju i napolju šta mi ko uradi. Taj narkoman je mogao da me ubije, a nisam ga čak ni tužila. On i sad može da pokuša, ali tu je produkcija koja nas čuva, pa se osećam bezbednom. S druge strane, nikad ne znaš šta i kad bi budali nešto moglo pasti na pamet.

Zašto ga nazivaš narkomanom?

- Nisam to ja izmislila. Kad smo bili na "Farmi", morao je da pije tablete za odvikavanje. I kada zaboravi i ne popije, poludi i svašta mu tada pada na pamet. Ne znam da li će moći da izdrži u rijalitiju.

Ako se iskreno pokaje zbog svega, da li bi mu oprostila?

- Ne! Toga nema kod mene. Ko treba da kaže izvini? Onaj ko je mogao da ostavi moje dete bez majke. To je bilo stravično i lako je moglo da se desi ubistvo. Zahvaljujući Milici Mitrović i produkciji, koji su to odmah videli i sprečili, ja sam danas sa svojom porodicom. Da nisu odmah reagovali, ćao!

Izvor: Kurir
Foto: saska_karan_kraljica/Instagram

Pogledajte još