NISAM VIŠE ONAJ STARI, NEĆU DA ANIMIRAM PIJANE GOSTE: Bojan Tomović javno prozvao porodicu i prijatelje

Bojan Tomović ponovo je dospeo u žižu javnosti zbog objave na društvenim mrežama u kojoj je napao svoju porodicu i prijatelje.

- Već godinama ne podnosim slavlja svoje familije i "prijatelja"! Svaki put me teraju da pevam, da kao uveličam veselje, a pritom me uopšte ne pitaju mogu li, jesam li ok, nego onako pijani "mikrofon u ruke i pevaj", pa me još hvale. Dosta više, molim vas! Ja, nažalost, nisam više onaj stari Bojan, vi znate zašto, i ne mogu, a i neću više da vam animiram vaše pijane goste. Dosta mi je više da animiram vaše odvratno pijane, znojave goste koji me žvalave po licu i dave svojim smrdljivim pazuhom, dok ja zbog epi-napada grizem jezik, borim se za vazduh i da ne padnem u nesvest, zbog pulsa 140, zbog pritiska 180 sa 110. Ruke mi se toliko tresu da mikrofon samo što mi ne ispadne, i tako dok se borim da se ne srušim pred svima vama od gušenja, vi i vaši patetično pijani, dosadni gosti okupite se svi oko mene, snimate me telefonima i kao u fazonu "To Boki care, vidiš da možeš ti to".

- Kako ste počeli, tražićete i po sahranama da lelečem i kukam, čisto radi dramaturgije. Može, pola sata lelekanja 300 evra, sat vremena 500 evra. Moj savet vam je ovaj paket od 500 evra, to je vam je kao neka "akcija", više se isplati, duže traje i ima svi da budu oduševljeni kad pustim glas na groblju - bio je ironičan pevač.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Bojan Tomovic/Fejsbuk

Pogledajte još