ZAPISANO U ZVEZDAMA: Koji horoskopski znaci nisu kompatibilni u ljubavi?

Upoznali ste momka i čini vam se kao muškarac vaših snova? Možda je vreme da proverite koji je njegov horoskopski znak. Naime, zvezde kažu da se neki horoskopski znakovi nikako ne slažu u ljubavi. Saznajte koji znakovi nisu komptabilni.

1. OVAN - najgore se slaže sa Rakom i Jarcem

Ovan je ekstrovertni znak, vrlo energičan i vatren. Zato i ne čudi da se najmanje slaže sa konzervativnijim znakovima poput introvertnog Raka i Jarca.

2. BIK - najgore se slaže sa Lavom i Vodolijom

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji dok su Lav i Vodolija izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od Bika, konformizam, životni red i pravila ne znače previše.

3. BLIZANCI - najgore se slažu sa Devicom i Ribama

Blizanac je nestalan znak koji obožava promene i uzbuđenja dok su Devica i Ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, Blizanca mogu da privuku oštroumnost Device i sanjarska priroda Riba, ali na duge staze ova kombinacija retko uspeva.

4. RAK - najgore se slaže sa Ovnom i Vagom

Rak traži stabilnost, a veza sa Ovnom ili Vagom neretko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a Vaga često traži raznolikost pa se u vezi sa ovim znakovima Rak, kome su važna praktičnost i stabilnost, neće osećati prijatno.

5. LAV - najgore se slaže sa Bikom i Škorpijom

Lav i Bik se ne slažu jer su vrlo tvrdoglavi i navikli su da dobijaju upravo ono što žele. Škorpija ima vrlo čvrstu snagu volje zbog čega se takođe sukobljava sa Lavom – ova dva znaka ne odgovaraju jedan drugom jer su jednostavno previše slični.

6. DEVICA - najgore se slaže sa Blizancima i Strelcem

U vezi sa Blizancem Devica se često oseća frustriranom. Blizanac obično razmišlja uopšteno, dok Devicu više zanimaju specifični detalji. Isto važi i za kombinaciju sa Strelcem.

7. VAGA - najgore se slaže sa Rakom i Jarcem

Vrlo društvenoj Vagi ne odgovara predanost Raka rutini i kućnom životu. Uporni Jarčevi s druge strane mogu da budu previše naporni da bi Vagu učinili srećnom i stabilnom.

8. ŠKORPIJA - najgore se slaže s Lavom i Vodolijom

Lav bi Škorpiji na početku mogao da se učini kao srodna duša jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zbog toga što oba imaju vrlo jaku samovolju teško funkcionišu zajedno. Sa Vodolijom ima zajedničku tvrdoglavost što je takođe razlog neslaganja.

9. STRELAC - najgore se slaže sa Devicom i Ribama

Strelac će pronaći neke zajedničke tačke sa Devicom i Ribama, naročito s Ribama čija sanjalačka priroda odgovara strelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve uzme u obzir nisu dobar par. Dok Strelac svemu pristupa sa entuzijazmom i voli sve da proba odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

10. JARAC - najgore se slaže sa Ovnom i Vagom

Jarac voli sve da radi smireno i promišljeno, dok je Ovan impulsivan i donosi odluke na brzinu, bez puno prethodnog razmišljanja. Nad Vagom će Jarac teško moći da ima kontrolu.

11. VODOLIJA - najgore se slaže sa Bikom i Škorpijom

Slobodoumnu Vodoliju frustriraće Bikovi kruti stavovi. I Vodolija i Škorpija uvek imaju snažno mišljenje o svemu i oba znaka uvek žele da budu u pravu.

12. RIBE - najgore se slažu sa Blizancima i Strelcem

Ribama je teško da razumeju tok misli Blizanca jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok Blizanac voli puno da govori. Strelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumiće mirnu Ribu.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još