NADEŽDA BILJIĆ O FIZIČKOM NASILJU KOJE JE PRETRPELA OD PANIĆA: Dramila sam, kao da je Toma ne znam šta uradio

Nadežda Biljić u poslednje vreme živi veoma turbulentno. Najpre je doživela fizičko nasilje od Tome Panića, zatim je usledila sudska odluka o zabrani prilaska, a potom i informacija da je pevačica u drugom stanju, kao i da je dete njegovo.

Kako sada, nakon svega, izgleda njen život govorila je Nadežda Biljić u današnjem izdanju emisije "Premijera". Ova bivša zadrugarka istakla je da veoma presrećna zbog činjenice da je trudna, a onda je otkrila i kako je reagovala kada je shvatila da je u drugom stanju. Pevačica je takođe priznala i da je dugo maštala da dobije dete.

- Menjam raspoloženja, spavam, pa ne spavam, vrti mi se u glavi, povraćam, jedem... Ali u suštini se osećam srećno i lepo. Kod mene u životu ne može ništa normalno da se desi, meni se život menja preko noći. Ja sam se opustila da ću ikada moći da imam decu... Prvo sam bila šokirana, dugo vremenski nisam uradila test, jer sam se bojala da nisam trudna, pa nisam želela da se razočaram. Želela sam dete odavno - rekla je Nadežda.

- Ja sam htela prva tri meseca da to bude malo u tajnosti, jer sam znala da će biti zluradih komentara, kao što su: "Dabogda umrli i ti i dete". Nema potrebe za DNK testom, dete je Tomino - nastavila je Biljićeva.

Nadežda je komentarisala situaciju u kojoj su se našli Toma Panić i ona. Bljićeva je rekla kako smatra da su oboje prenaglili, kao i da su oni, zapravo, dva ista karaktera. Bivša zadrugarka istakla je i da je dete Tomino, kao i da se sa njim čula juče, nakon što mu je istekla zabrana prilaska.

- Desila se ta priča sa Tomom... Šta će biti sa nama, ne znam. Malo smo napravili famu i on i ja. Ja sam tu dramila, kao da je ne znam šta uradio. Prenaglili smo, jer smo dva ista karaktera. Udario tuk na luk, niko nije hteo da popusti, ja sam na kraju odlučila da popustim. Čuli smo se, ako se on ne slaže sa imenom za dete, onda nema veze. Obavili smo zreo razgovor. Priželjkujem da dobijem ćerku, ali pošto priželjkujem dobiću dečaka. Danas sam Tomi rekla ime, on mi je rekao: "Samo ti maštaj". Rekla sam da hoću da se dete zove Kosta, ljubi ga majka, biće košarkaš. Majka je bila sa mnom u stanu kada sam uradila test, tata nije bio ljut, bio je više zabrinut - rekla je bivša zadrugarka.

- Zabrana je istekla, imamo još neke stvari da završimo, da ne bi dete ostalo bez tate (smeh). Ovo dete je, smatram, došlo kao blagoslov meni i njemu da shvatio da imamo trećeg člana i da se ne vrti sve oko nas - izjavila je za kraj Nadežda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.