PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU NADEŽDE BILJIĆ I TOME PANIĆA: Više nismo bitni on i ja, sada imamo trećeg člana koji je važniji od nas dvoje (VIDEO)

Sinoć, na gala proslavi povodom 25 rođendana TV Pink, došlo je do prvog susreta Nadežde Biljić i Tome Panića - prvi put nakon što je bivšem zadrugaru istekla zabrana prilaska zbog nasilja nad pevačicom, za koje se tereti. Nekada dve zaraćene strane zakopale su ratne sekire onda kada su saznale da će se ostvariti u ulozi roditelja, a novinari su Pinkovu zvezdu, koja nije krila osmeh u Tominom društvu, pitali kako je reagovala kada je saznala da nosi baš njegovo dete.

- Bila sam u šoku zato što svašta se izdešavalo u međuvremenu... Vidim dve crte, šta ćemo, kažem - ništa, gajićemo, šta da radimo - iskrena je Nadežda, koja nema ni najmanju sumnju da dete nije njegovo.

- Čas mi se povraća, pa mi se plače, pa mi se spava... Hoće da jede, pa neće, ja reko': "Tomino sto posto, greške nema".

Budući da su sada u odličnim odnosima, a da im je i dete na pragu, upitani su da li je moguće da će u predstojećem periodu stati na ludi kamen. Nadežda na to pitanje nije želela da odgovori.

- To njega da pitaš - poručila je ona, a Toma se odmah pobunio.

- A za to mene da pita, a za drugo tebe?! E, neće da može - u svom stilu poručio je Panić.

- O tome ne razmišljamo sad. Meni je važno da smo u dobrim odnosima zbog njene trudnoće, da bude sve kako treba, da dobro to iznese... Da se ona i ja pomirimo kao dečko i devojka, muž i žena, nevažno - o tome ne razmišljamo još.

Iako je želela da tereti manekena koji ju je, kako tvrdi, pretukao, Nadežda je od te namere odustala i priznala da mu je oprostila sve.

- Vidi, ako smo u ovakvom odnosu, naravno da smo oprostili. Znate kako, više nismo bitni on i ja, sada imamo trećeg člana koji je bitniji od nas dvoje. Mislim da neke stvari treba da ostanu tamo gde su bile, sada nam je primarno da ja ovo izguram, pa ćemo videti dalje šta i kako.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još