JEDINA PEVAČICA SA KOJOM NISU U DOBRIM ODNOSIMA: Edita Aradinović ide na saslušanje zbog bačene bombe na FM Play?

Na prostorije producentske kuće FM Play na Bežanijskoj kosi, čiji su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, u subotu je bačena bomba, a kako saznaju mediji, povodom ovog slučaja mogla bi da bude saslušana pevačica Edita Aradinović.

Vla su nakon ovog incidenta saslušani u policiji, a tom prilikom naveli su da je Edita Aradinović jedina pevačica sa kojom nisu u dobrim odnosima.

- Filip i Miloš su prilikom davanja izjave u policiji upitani da li postoji neko sa kim nisu u dobrim odnosima. Oni su naveli da ni sa kim od saradnika nisu u sukobu, osim sa pevačicom Editom Aradinović - rekao je izvor blizak istrazi.

Kako se dalje saznaje, policija će zbog toga uskoro kontaktirati Editu Aradinović i pozvati je na saslušanje.

Podsetimo, kada je bačena bomba na studio producentske kuće FM Play pričinjena je velika materijalna šteta, ali srećom niko nije povređen.

- To je ono najvažnije. Pričinjena je velika materijalna šteta, oprema je uništena. Policija će utvrditi šta i kako, ne želimo ništa da nagađamo. Nadamo se da je možda neka greška, ovde ima više muzičkih studija. Kad se ovako nešto desi to obično ima veze sa kriminalom, ali mi nismo iz te priče, nemamo veze sa takvim ljudima. Za nas je ovo šokantna stvar. Povezivanje naših imena sa ovakvim događajem boli, ne spadamo u tu kategoriju. Nikada nam niko nije pretio, a nemamo informacije da je nečeg sličnog bilo u kraju - rekli su Filip i Miloš nakon incidenta.

Izvor: Blic.rs/Republika.rs
Foto: editaaradinovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.