OTKAČIO MILICU KEMEZ: Filip Đukić završio pod jorganom sa Ivanom Šopić!

Ivana Šopić i Filip Đukić su odlučili da osveže svoje strasti te su na večerašnjoj žurki otpočeli ljubavnu vezu strastvenim poljupcima. Nakon poljubaca njih dvoje su razmenjivali nežnosti pod jorganom naočigled svih zadrugara.

Podsetimo, sa Milicom je ušao u vezu par dana nakon ulaska u rijaliti, a nakon što je njihova veza pukla poljubio se sa Šopićevom. Međutim, kada je saznao da se Ivana poljubila sa njim u inat Vladimiru Tomoviću, Filip se razočarao i prekinuo sve što je imao sa njom. Nakon jedne burne žurke pune alkohola, Filip je završio sa Milicom pod jorgan planinom, imali su se*s i od tada su u vezi.

Međutim, sinoć je došlo do preokreta i Ivana i Filip su završili u krevetu i ljubili se do ranih jutarnjih sati. Ona mu je zamerila što je imao se*s sa Kemezovom nakon njihovog poljupca, a on se pravdao da se ne seća.

Malo potom Ivana je iskritikovala Filipa jer je imao se*s sa Milicom Kemez.

- Ljubili smo se popodne, a ti si se je*ao sa njom uveče. Ja sam imala poljubac na blic. Ja sam te jurila, slala Janjuša do tebe jer sam te iskoristila. Ti se napiješ kao svinja i je*eš se - zamerila mu je Šopićeva.

- Pa šta, je*ao sam je. Ne sećam se - pričao je Filip.

- Što si morao da se je*eš? Što sebi i meni nisi dao fore, nego si morao da se je*eš. Ona je plakala i rekla mi kako sam joj otela dečka - pričala je Ivana besno.

Ipak, Filip uspeo da smekša njeno srce, pa su usledili ponovo strastveni poljupci posle kojih su oboje otišli na spavanje.

Izvor: Alo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još