VERIDBA U ISTANBULU: David Dragojević zaprosio Anu Korać! (VIDEO)

Starleta Ana Korać rekla je "da" svom dečku Davidu Dragojeviću, kada ju je večeras zaprosio u Istanbulu.

Naime, par već nekoliko dana boravi u ovom turskom gradu, a večeras, dok su uživali krstareći Bosforom, David se spustio na kolena i izvadio prsten koji je izabrao za svoju buduću suprugu.

Dvadesetpetogodišnja Ana počela je da vrišti od sreće i grli svog izabranika, a vest o veridbi odmah je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram uz poruku:

- Neko ko je mogao da bude šta poželi a odluči da ostavi sve to po strani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga veruje... Koga je odabrao... Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvek zavisne od drugih. Takvo odricanje neće videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga. Dečaku je slika njegove devojke trofej kojim se hvali drugarima. Muškarcu je slika njegove žene poštovanje za sve što ona jeste. Za sve nevidljivo što je nesebično gradila za oboje. Zahvalnost za Nju koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene. Ljubav veća od reči. Jer o ljubavi će pričati mnogi a razumeće samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite ženu koju je njen muškarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve što vam ona neće dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve sto je ona sama mogla... Jer je više od toga želela da oni budu sve što zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve - zaslužuje sve. Volim te! Da! Da! Da!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.