LEKARI NE SMEJU DA RIZIKUJU: Miljana Kulić se vratila u "Zadrugu", tražila od Zole da raskinu ugovor! (VIDEO)

Miljana Kulić je nedavno napustila "Zadrugu" kako bi obavila sve potrebne preglede i donela odluku da li će uraditi kiretažu. Zadrugari su sve vreme sa nestrpljenjem čekali da se ona vrati, a najviše njen dečko Lazar Čolić Zola. Miljana i Marija su se pojavile na vratima i zadrugari su im odmah prišli kako bi saznali šta se desilo.

- Dobro, 25. idem, imam bronhitis, ne može doktor da rizikuje da mi radi kiretažu, zbog anestezije. Pričala sam sa doktorom, juče sam ceo dan preplakala, sad mi je bolje. Zovite Zolu, idem da vidim Željka - rekla je Miljana.

Lazar Čolić Zola s nestrpljenjem je čekao Kulićevu ispred apartmana kako bi saznao da li je otišla na kiretažu. Čim ga je ugledala, Miljana mu je pala u zagrljaj.

- Trčala sam Željka da vidim - rekla mu je Miljana, a onda otkrila šta se dogodilo van rijalitija:

- Kiretaža do 25. ne može da se uradi, jak bronhitis, ginekolog ne može da rizikuje. Kada sam otišla kod doktora razmišljala sam da li da uradim ili ne. Bog je sačuvao Željka, svaki stres je mnogo opasan. Bolje je da to uradim sada - objasnila je Kulićeva situaciju Zoli.

Miljana i Zola nastavili su svoj razgovor nakon što mu je ona otkrila da će ići na kiretažu 25. oktobra. Kulićeva je rekla da želi da raskine ugovor koji su potpisali.

- Tražiću da idemo na ostrvo da poništimo ugovor. Neka pričaju šta hoće, sve ću ja njima da objasnim i staviću ih na mesto. Ljudi su monstrumi - govorila je Miljana.

Lazar je otkrio Miljani kako ju je imitirao u specijalnom zadatku Velikog šefa uz pomoć Marka Janjuševića Janjuša, a ona se odmah naljutila na njega.

- To nije smešno, praviš od mene debila. Ja bih tebe odglumila lepo - odbrusila mu je Miljana.

- Meni je bilo smešno to - pravdao se Zola.

- Ispada da mene vidiš kao debila - govorila mu je Kulićeva.

- Na kraju sam rekao 85% - nastavio je Čolić.

- Vratiću ti apsolutno sve - poručila je Miljana na kraju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još