DRAGANA KOSJERINA POSLE VERIDBE U ATINI: Bojan me je osvojio karakterom, pojavom i energijom

Dragana Kosjerina otputovala je sa dečkom Bojanom Perduvom u Atinu, gde ju je zaprosio kada se najmanje nadala.

- Kada su ljudi zaista zaljubljeni, dele život i planiraju zajedničku budućnost, možda zvuči neobično ili neiskreno da devojka kaže: "Iznenadio me je". Međutim, muškarac uvek može da se potrudi da to uradi na neočekivan način - kratko je rekla Dragana ne skidajući osmeh sa lica.

Ovaj romantični momenat zabeležili su njihovi prijatelji koji su se u tom trenutku našli sa njima, a Bojanu pomogli da romantični moment napravi filmskim.

Ostatak boravka u Atini, Bojan se potrudio da bude dodatno romantičan, a večere koje joj je priređivao, samo su scene koje govore da šarmantni stomatolog, važi za džentlmena koju svoju dragu obasipa pažnjom i ljubavlju.

Iako se retko pojavljuju u javnosti i Dragana privatnost čuva daleko od očiju javnosti, ona o Bojanu sa puno emocija govori.

- Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo - rekla je Dragana.

Podsetimo, voditeljka i uspešni stomatolog su se upoznali pre dve godine i uplovili u ljubavnu vezu. Iako retko govori o ljubavi, Dragana nije štedela reči kada je otkrila čime ju je to Bojan osvojio.

- To je jedna kombinacija karaktera, pojave i energije - poručila je kroz osmeh Dragana.

Svom dragom voditeljka je uputila emotivnu poruku na Instagramu:

- Znam kako dišeš i kako trepćeš. Nekad kad se gledamo, čini mi se, mogu da ti čitam misli... I opet me iznenadiš i zatekneš. I sve je, nekako, na svom mestu... - napisala je zaljubljena Dragana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dragana.kosjerina/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.