SAŠA MATIĆ U CENTRU SKANDALA: Mirka Gavrića supruga ostavila zbog poznatog pevača?!

Miljana Kuliće tvrdi da je Mirku Gavriću brak pukao jer ga je pevačica Dragana Rakčević varala sa poznatim folkerom. Nišlijka je pred kamerama Pinkovog rijalitija "Zadruga" iznela šokantne detalje iz života muzičkog producenta i u njegov razvod od Dragane Rakčević upetljala popularnog pevača Sašu Matića.

Nakon Miljanine priče Gavrić je otvorio dušu i ispričao kako je otkrio da ga supruga vara.

- Žena te je ostavila zbog Saše Matića. Zaljubila se i srećna je s njim. Ne opravdavam to jer je on u braku. Matić treba najpre da to reši sa svojom ženom. Ali svakako je mnogo bolji od Gavrića - i kao umetnik i kao čovek - rekla je Miljana, a onda nastavila da potpaljuje vatru:

- Pozdravljam Sašu Matića! Mirko, je l' te boli kada izgovorim to ime?

Gavrić, s druge strane, nije želeo javno da izgovori ime pevača koji mu je preoteo suprugu, ali je ispričao sve o njenoj preljubi.

- Nakon desetak dana u "Zadruzi 2" dobio sam informaciju da mi se napolju brak raspada. Jedan muzičar mi je to preneo tokom žurke. Od tada sam čekao prvu priliku da izađem iz rijalitija i saznam šta se dešava - počeo je Mirko svoju ispovest pred kamerama i nastavio:

- Kada sam izašao iz rijalitija, Dragana i ja smo počeli da se udaljavamo. Ona je 20. decembra otišla na američku turneju sa tim pevačem. Dan kasnije je bio moj rođendan, koji sam proveo sam u Beogradu. Za sve to vreme, svi sa estrade su brujali za njihovu vezu, a ja sam odbijao da poverujem.

Mirko je posumnjao da ga žena vara kada je video da se ona čudno ponaša:

- Svakodnevno je menjala šifre na telefonu. Stalno je skrivala mobilni, koristila ga kasno noću, u dva ujutru... Počeli smo da spavamo odvojeno, seksualni odnosi su se proredili, poslednji smo imali početkom januara. Klupko se polako odmotavalo.

Muzički producent dodaje da mu je supruga 14. marta saopštila odluku o razvodu.

- Taj dan smatram najtežim trenutkom mog života. Došla je kasno kući, probudila me i rekla da moramo da razgovaramo. Oboje smo plakali tokom tog razgovora. Rekla mi je da nikada nije bila srećna pored mene, da me ne voli i da hoće razvod. Osetio sam se u tom trenutku kao ugašena cigareta. Uspeo sam nekako sve da prebrodim zahvaljujući svojim kumovima Marti Savić i Miletu Kitiću - ispričao je Gavrić i pozvao svoju bivšu suprugu da uđe u "Zadrugu" i "pogleda ga u oči".

U želji da provere šta Saša Matić ima da kaže o aferi koja potresa "Zadrugu 3" novinari su kontaktirali poznatog pevača, ali su iz njegovog tima poručili da se za sada neće oglašavati tim povodom.

Izvor: Informer.rs
Foto: Masanori Jošida

Pogledajte još