KAD ŽENA LEPO IZGLEDA UGLAVNOM IMA MNOGO PROBLEMA: Marija Savić Srećković otvoreno životnim nedaćama

Marija Savić Srećković nedavno se našla u centru skandala. Kako su mediji pisali njen brak sa Aleksandrom Srećkovićem Kuburom na staklenim je nogama, a nijedno od njih dvoje u javnosti se nije se oglašavao po pitanju toga.

Sanja Marinković ugostila je Mariju u svojom emisiji "Magazin In", a društvo su joj pravile i pevačice Nataša Bekvalac i Neda Ukraden.

Voditeljka je upitala goste da li se prema Marijinom izgledu i izrazu lica može zaključiti da ima nekih privatnih problema.

- Jako lepo izgleda, a žena kada lepo izgleda uglavnom ima mnogo problema - konstatovala je Nataša Bekvalac, a saglasila se i Neda.

- Da li je stvarno morao da se desi taj takozvani skandal, da me zoveš u emisiju posle sedam godina? Što se problema tiče, Nedo, potpuno se slažem, oni uvek postoje, to su faze u životu, u svim segmentima života, u poslu, u partnerskim odnosima, u braku... Kažu da kako zračiš tako privlačiš. Ja sam sportista, sve probleme rešavam sportski, i kada padneš, i kada primiš udarac sa strane, rešenje je vežba, sve probleme rešavate tako - rekla je Marija,

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još