POTROŠILA 80 HILJADA EVRA: Svi detalji luksuzne proslave rođendana Soraje Vučelić

Soraja Vučelić je pre nekoliko dana napunila 33 godine, a žurku za svoj rođendan napraviće u nedelju uveče u austrijskoj prestonici, za koju je iskeširala neverovatnih 80.000 evra.

Vučelićeva je na žurku pozvala svoje najbliže prijatelje, a dan uoči proslave, Sorajina najbolja drugarica Ana Korać stigla je u Beč kako bi joj pomogla da pripreme privede kraju. Vučelićeva je želela da svojim prijateljima priušti provod za pamćenje, pa im je platila avionske karte do Beča i smeštaj u luksuznom hotelu, a rezervisala je i jedan od najskupljih restorana u austrijskoj prestonici. Osim toga, na proslavi Sorajinog 33. rođendana trebalo bi da pevaju i Aleksandra Mladenović i Ljuba Aličić, a Soraja je pozvala i Radišu Trajkovića Đanija, jer obožava njegove pesme.

- Soraji je rođendan bio 11. novembra, ali budući da tog dana nije mogla da okupi celo društvo, rešila je da ga proslavi u nedelju. Soraja svake godine napravi veliko slavlje, a ove godine je želela da bude još veće, pa će na njenoj privatnoj žurki biti oko 50 prijatelja. Za proslavu je izabrala austrijsku prestonicu pošto dosta vremena provodi tamo i za nju je to jedan od najlepših evropskih gradova - kaže izvor i dodaje:

- Ona je za rođendan rezervisala jedan poznati bečki restoran i uopšte nije štedela. Tražila je da se napravi poseban meni za njeno društvo, a taj luksuz će je koštati više od 10.000 evra. Samo boca kvalitetnog vina u tom restoranu košta 500 evra, Soraja je želela da njeni prijatelji maksimalno uživaju, pa je tražila da se na stolu nađu najskuplja pića, a naručila je 50 flaša šampanjca "dom perinjon". Međutim, najviše novca je dala za rođendansku tortu, koju je naručila nekoliko dana pred rođendan. Torta je visoka metar i po i cela je oblepljena dolarima, a koštala ju je 10.000 evra - kaže izvor i dodaje da je njena najbolja drugarica Ana Korać dan uoči proslave u ranim jutarnjim časovima doletela u Beč kako bi joj pomogla u vezi sa pripremama.

- Soraja je na rođendansku žurku pozvala svoje najbliže prijatelje, a među njima je i njena drugarica Ana Korać, koja je stigla u Beč u subotu ujutru kako bi joj pomogla u pripremi. Soraja je Koraćevoj platila avionsku kartu i hotel u kojem i ona boravi, a to je inače jedan od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, u kojem noćenje košta 400 evra. Osim Koraćevoj, Soraja je platila i avionske karte i smeštaj svim prijateljima jer je želela da bude dobra domaćica. Drugarice će se u tom hotelu sređivati pred žurku, a frizeri i šminkeri će takođe doći u hotel. Dan pred žurku, Soraja je sa Anom juče bila u šopingu kako bi pomogla drugarici da odabere autfit za žurku - rekao je izvor i otkrio da je dobar deo novca dala i na muzičare.

- Oko 30.000 evra je dala muzičarima koji će pevati na njenoj žurki. Soraja je na žurku pozvala Đanija, koji je za vikend nastupao u Švajcarskoj i koji bi direktno sa nastupa trebalo da dođe u Austriju. Budući da Soraja obožava njegovu muziku, Đani joj je obećao da će joj otpevati nekoliko pesama na uvce. Osim toga, Soraja je angažovala i Aleksandru Mladenović i Ljubu Aličića da joj pevaju na žurki - zaključio je izvor blizak starleti.

Izvor: Alo!
Foto: sorajavucelic/Instagram

Pogledajte još