PRVA PESMA BIĆE ZA CECU: Đani progovorio o nastupu na veselju Ražnatovića

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić će sudbonosno "da" izgovoriti u nedelju, 24. novembra, a pripreme za veselje sa oko 500 zvanica su gotove.

Pevač Radiša Trajković Đani otkrio je da mu je velika čast što je pozvan na svadbu Ražnatović - Rodić, kao i da je spremio posebne pesme koje će otpevati.

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću pevati kod Veljka na svadbi. Strogo mi je zabranjeno da pričam šta spremam za njih, ali moram da otkrijem da prvu pesmu neću posvetiti mladencima, već gazdarici Ceci. Ovo nije svadba kao sve ostale, pa sam tako za mladu i mladoženju spremio poseban program. Biće tu starih, dobrih pesama, koje su usko vezane za porodicu Ražnatović - rekao je Đani i dodao da jedva čeka da zapeva.

- Odelo je spremno, ja sam spreman, čekamo da se mladenci venčaju, pa da lumpujemo do zore. Dobra atmosfera je zagarantovana, jer Svetlana ne ženi sina svaki dan. O ovoj svadbi će se dugo pričati. Moram vam otkriti da sam ja malo uzbuđen, imam malo one pozitivne treme, mogu samo da zamislim, kako se Ceca oseća kao majka - završava pevač.

Izvor: Pink.rs
Foto: djanimusic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.